Αναπηρικό καροτσάκι σε προβατάκι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 19:18

Αναπηρικό καροτσάκι σε προβατάκι

O Βασίλης Τζιγκούρας είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα. Στα ζωάκια ιδιαίτερα με κινητικά προβλήματα, στα οποία δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να χαρούν τη ζωή. Να περπατήσουν, να παίξουν και να ζήσουν όσο πιο καλά γίνεται. Φτιάχνοντας αναπηρικά καροτσάκια. Σε ζώα που θα ήταν καταδικασμένα.


Είναι founder της εταιρείας Plus2feet 2 Feet 2018 που κλείνει περίπου 5 χρόνια ζωής. Ο Βασίλης ξεκίνησε όλη αυτήν την προσπάθεια, το 2015, όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, όπως ο ίδιος λέει, στη δουλειά του ως υδραυλικός. Είδε ένα DIY βίντεο από τη Λατινική Αμερική, με έναν τύπο που έφτιαχνε αμαξίδια από σωλήνες υδραυλικού.
Και κάπως έτσι έγινε η αρχή. Από τότε έχει φτιάξει αμέτρητα αναπηρικά καροτσάκια για πολλά ζώα. Όχι μόνο σκυλάκια και γατάκια. Αλλά και για αρκούδα, χελώνες, κατσικάκια, πάπιες, πρόβατα. Ένα ζωάκι που μας είχε συγκινήσει, πριν από μερικά χρόνια, όταν το διαβάσαμε στις https://istoriesadespoton.gr/ήταν ένα κατσικάκι, η Μαλού, η οποία βρέθηκε στα σκουπίδια. Η Μαλού υιοθετήθηκε και άρχισε να περπατάει με ένα καροτσάκι που ο Βασίλης έφτιαξε.
Πριν από λίγο καιρό κατασκεύασε ένα αμαξίδιο για τη σκυλίτσα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, τη Ζάννη.
Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε αυτές τις μέρες ένα ακόμα ζώο με το δικό του αναπηρικό αμαξίδιο. Πρόκειται για μία προβατίνα, τη Βαλένθια, την οποία έχει υιοθετήσει μια φιλόζωη κυρία. Η Βαλένθια δεν θα σφαχτεί να γίνει τροφή στο πιάτο μας αλλά θα ζήσει μια ζωή που της αξίζει.
Η φωτογραφία της σου φτιάχνει τη διάθεση.

Άλλα ζωάκια με το αναπηρικό αμαξίδιο που τους έφτιαξε ο Βασίλης
  Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την αγαπημένη του, πρώην αδέσποτη σκυλίτσα, Μπέλλα

petpet.news




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ