Κέρκυρα : Το επίσημο πόρισμα για τον γιατρό που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 11:28

Κέρκυρα : Το επίσημο πόρισμα για τον γιατρό που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό

Τι αναφέρει το πόρισμα των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον συνάδελφό τους που υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά από το εμβόλιο κορονοϊού που έκανε.

Για μυική αδυναμία μιλάει το πόρισμα για τον γιατρό της Κέρκυρας, ο οποίος υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά το εμβόλιο κοροναϊού που έκανε.

Ο γιατρός υποβλήθηκε σε ενδελεχή απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι αυτό που του προκάλεσε μερική παράλυση στα κάτω άκρα ήταν «γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία».

Το πόρισμα παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα συμπτώματα που παρουσίασε δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, υπήρξε και η καταγγελία – «βόμβα» του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι ο εν λόγω γιατρός αντιμετώπιζε αυτή την εποχή ΕΔΕ για παραβίαση της σειράς προτεραιότητας εμβολιασμών.

Η υγεία του παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.

Εξιτήριο για την νοσηλεύτρια που είχε παρουσιάσει παράλυση στα πόδια μετά τον εμβολιασμό

Εξιτήριο πήρε σήμερα μετά από δυο σχεδόν εβδομαδες νοσηλείας η 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία παρουσίασε παράλυση στα πόδια  μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Οι εξετάσεις που έκανε η γυναίκα δεν συνδέουν την παράλυση που εμφάνισηε με το εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Η 40χρονη νοσηλεύτρια αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της.

in.gr