Κέρκυρα: Κάθειρξη 19 ετών στον Πακιστανό που βίασε τη Βρετανίδα πρώην του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 13:00

Κέρκυρα: Κάθειρξη 19 ετών στον Πακιστανό που βίασε τη Βρετανίδα πρώην του

ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ Η ΖΗΛΕΙΑ

 Βαριά «καμπάνα» επεβλήθη στον 30χρονο Πακιστανό που καταδικάστηκε για το βιασμό μιας 29χρονης Βρετανίδας και τον σοβαρό τραυματισμό του 50χρονου συντρόφου της, στην Κάτω Κορακιάνα της Κέρκυρας. 

Ο δράστης, υπενθυμίζεται, διατηρούσε σχέση με την 29χρονη Βρετανίδα, όμως είχαν χωρίσει λίγους μήνες προ του συμβάντος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Πακιστανός, «τυφλωμένος» από το ερωτικό πάθος, επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην του, όπου και τη βρήκε με τον 50χρονο σύντροφό της. Αφού, πρώτα, διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο Βρετανό, του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, με ένα κουζινομάχαιρο, και στη συνέχεια στράφηκε στη νεαρή πρώην του. Οπως προέκυψε από τις μαρτυρικές καταθέσεις, ο δράστης ξυλοκόπησε και βίασε την 29χρονη και αμέσως μετά εγκατέλειψε το σπίτι. 

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος μερικής απασχόλησης σε μπαρ στην περιοχή ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Το δικαστήριο αναγνώρισε μεν ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο, όμως καταδίκασε τον 30χρονο σε κάθειρξη 19 ετών.