Στη Ζάκυνθο επιστρέφει η Δ. Μαρούδα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 11:04

Στη Ζάκυνθο επιστρέφει η Δ. Μαρούδα!

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν για να επιστρέψει στη Ζάκυνθο η συμπατριώτισσά μας Διονυσία Μαρούδα η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου και πρόσφατα χειρουργήθηκε επιτυχώς σε νευροχειρουργική κλινική στο Ανόβερο της Γερμανίας.


Παρά την ταλαιπωρία και την αγωνία αρκετών μηνών όλα δείχνουν ότι η Διονυσία Μαρούδα βαδίζει σταθερά στο δρόμο της θεραπείας. Έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και τον αδελφό της, χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητα μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.

Μάλιστα, αμέσως μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας πως “Νιώθω μεγάλη ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους και να σας μεταφέρω τη χαρά μου. Με την πολύτιμη βοήθεια σας κατάφερα να ολοκληρώσω το πρώτο στάδιο της θεραπείας μου. Μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο και μια δύσκολη πρώτη ήμερα ανάρρωσης έχω αρχίσει και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Τα πρώτα μηνύματα από το χειρουργείο είναι πολύ θετικά και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα”.

Λίγο πριν την επιστροφή της στη Ζάκυνθο που σημειολογικά συμπίπτει με τις θρησκευτικές τελετές για τον πολιούχο Άγιο Διονύσιο, ο πατέρας της Πέτρος, Πέτρος Μαρούδας θέλει να ευχαριστήσει κάθε επώνυμο και ανώνυμο πολίτη από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη που συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας του παιδιού του και ιδίως τον Υπουργό Δικαιοσύνης – Βουλευτή Ζακύνθου Στ. Κοντονή και την δικηγόρο Αγγελική Καράμπαμπα.

Η εφημερίδα μας – όπως έκανε από την πρώτη στιγμή – εξακολουθεί να ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό που συντάραξε το πανελλήνιο και της εύχεται να είναι σιδερένια και χαμογελαστή.

imerazante.gr