Συλλήψεις αστυνομικών στην Ηγουμενίτσα με 100 κιλά χασίς σε υπηρεσιακό όχημα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:15

Συλλήψεις αστυνομικών στην Ηγουμενίτσα με 100 κιλά χασίς σε υπηρεσιακό όχημα

 Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα μετά από καταδίωξη – Χειροπέδες και σε έναν συνεργό τους.

Απίστευτη ιστορία στην Ηγουμενίτσα με αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε δύο συναδέλφους τους, μετά από καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα.

Στο υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν λίγο πάνω από 100 κιλά κάνναβης, ενώ συνελήφθη κι ένας τρίτος άνδρας ο οποίος εμπλέκεται επίσης σε διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν στελέχη της δίωξης ναρκωτικών έκαναν σήμα στο υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 41χρονος αρχιφύλακας και ένας αλλοδαπός άνδρας, εκείνο δεν σταμάτησε για τον απαραίτητο έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία κατέληξε σε τροχαίο, καθώς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες χτύπησε πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος βρισκόταν σε υπηρεσία ενώ συνέβαιναν όλα αυτά. Ο τρίτος συλληφθείς και συνεπιβάτης του οχήματος είναι αλλοδαπός. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο έτερος αστυνομικός, αρχιφύλακας 50 ετών, περίμενε τους δύο σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, ενώ ήταν κανονικά σε υπηρεσία. 

Πηγή: efsyn.gr