Κλειστά και την Παρασκευή (27/1) όλα τα σχολεία στη Ζάκυνθο - Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί (εικόνες/video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 19:01

Κλειστά και την Παρασκευή (27/1) όλα τα σχολεία στη Ζάκυνθο - Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί (εικόνες/video)

 Και αύριο Παρασκευή (27/1) όλα τα σχολεία στην Ζάκυνθο θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Ζάκυνθο.

Στην σχετική απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, αναφέρεται:

“Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου.

Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδυεση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης”.

 Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί 

Δυστυχώς το πέρασμα της κακοκαιρίας άφησε πολύ βαρύ αποτύπωμα σε σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί μας, καθώς τα προβλήματα ήταν πολλά και μεγάλα. Σε αρκετά σπίτια όπως σε εκείνα στον δρόμο από Ζάκυνθο προς Καλαμάκι που είναι το βενζινάδικο του Τσουράκη το νερό μπήκε μέσα στις οικίες και προκάλεσε τεράστιε ζημιές σε συμπολίτες μας.

Σε ένα γυμναστήριο και σε διπλά σπίτια χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής να απαντλήσει τα νερά προκειμένου να βελτιωθούν τα πράγματα αν και πάλι οι ζημιές ήταν μεγάλες.

Δείτε και στο βίντεο τι συνέβη

Πηγή: imerazante.gr 

{https://www.youtube.com/watch?v=GKsCNKQ0ukk}


Ετικέτες: