Σεισμός στην Ζάκυνθο: Κατέρρευσε κομμάτι του τοίχου στο Μετόχι του Αγίου Διονυσιου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 21:13

Σεισμός στην Ζάκυνθο: Κατέρρευσε κομμάτι του τοίχου στο Μετόχι του Αγίου Διονυσιου (video)

 Σήμερα το απόγευμα (20/11/2022) ειδοποιήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κατερίνα Μοθωναίου ότι υπήρξε κατάρρευση κομματιού από τον τοίχο στο Μετόχι του Αγίου, στην Παναγούλα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, στο σημείο βρέθηκε η υπεύθυνη της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφερειας Ζακύνθου, Μαρία Μουζάκη και συνεργείο που μάζεψε τις πέτρες από τον δρόμο.

Στη συνέχεια η κα. Μουζάκη ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου όπου άμεσα έφτασε περιπολικό, με τους άνδρες της αστυνομίας να κλείνουν με κορδέλες και πινακίδες κομμάτι του δρόμου για την αποφυγή ατυχήματος.

Επίσης, ενημερώθηκε και η Μητρόπολη Ζακύνθου, όπου ανήκει το συγκεκριμένο κτήριο και έφτασε στο σημείο ο Ηγούμενος της μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λιβέρης ο οποίος έκανε αυτοψία και αύριο το πρωί θα έρθουν συνεργεία για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Να τονίσουμε ότι, ευτυχώς που έγινε ότι έγινε σήμερα Κυριακή και δεν κυκλοφορούσε κανείς εκείνη την ώρα από το σημείο. Λίγο πιο πάνω στεγάζεται το ΑΕΙ και το λύκειο της Παναγούλας και καθημερινά περνούν από κει εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές!

Πηγή: imerazante.gr 

{https://www.youtube.com/watch?v=H5Nj1P7fCVc}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ