Τραγωδία στη Λευκάδα: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 4χρονου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Το χρονικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:32

Τραγωδία στη Λευκάδα: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 4χρονου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Το χρονικό

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένα 4χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του αναποδογύρισε.

Ο μικρός Φλοριάν -όπως ήταν το όνομα του- είχε γεννηθεί με πρόβλημα στην καρδιά και ο πατέρας δούλευε νύχτα – μέρα, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργείο, σύμφωνα με το lefkadapress.gr.

 

 

Οικογενειακός φίλος, που μίλησε στο τοπικό μέσο, περιέγραψε τον μικρό ως ένα υπέροχο πλάσμα, που όταν σε κοίταζε στα μάτια και «το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε».

Ο Φλοριάν είχε σχέση μεγάλης αγάπης με τον πατέρα του. Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο  Σοκόλ θέλησε να πάει με το τρακτέρ πάνω από τον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα. Το παιδί ήθελε πολύ να πάει μαζί, επέμενε. Και ο πατέρας υποχώρησε και τον πήρε. Και έγινε το κακό λίγο πριν από τις 21.00.

Στο σημείο του ατυχήματος εκτυλίχθηκαν τραγικές εικόνες, καθώς ο πατέρας έτρεχε με τον μικρό στον ώμο, ώστε να το μεταφέρει το ασθενοφόρο. Ο 16χρονος θείος του μικρού, που, επίσης, τραυματίστηκε χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας.

Η σορός του 4χρονου μετά τη νεκροψία-νεκροτομή θα ταξιδέψει στην Αλβανία, όπου θα ταφεί. Το χωριό όπου κατοικεί η οικογένεια ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων.

«Λόγω του τραγικού συμβάντος που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ενός μικρού παιδιού, οι πρόβες όλων των χορευτικών τμημάτων της Κυριακής αναβάλλονται» αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλων Καρυάς.

Πηγή: ethnos.gr 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ