Τραγωδία στη Ζάκυνθο σε εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 35χρονος που καταπλακώθηκε από μάρμαρα, σοβαρά άλλοι δύο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 16:18

Τραγωδία στη Ζάκυνθο σε εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 35χρονος που καταπλακώθηκε από μάρμαρα, σοβαρά άλλοι δύο

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο νησί από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 35χρονου Ζακυνθινού Κ.Α., ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, ενώ έκανε εργασίες μέσα σε κοντέινερ σε μαρμαράδικο στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όσον αφορά τον τρόπο που σημειώθηκε το δυστύχημα, τρία άτομα βρίσκονταν μέσα στο κοντέινερ, το οποίο περιείχε μεγάλες μαρμάρινες πλάκες για να το ξεφορτώσουν όταν έπεσαν και τους πλάκωσαν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου που έσπευσε στο σημείο για τους απεγκλωβίσει.

Μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των εθελοντών απεγκλωβίστηκαν τα δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμού του 35χρονου ο οποίος βρισκόταν στο βάθος του κοντέινερ. Για να τον προσεγγίσουν, οι πυροσβέστες έκοψαν με πριόνι τη μία πλευρά του σιδερένιου κοντέινερ και με ιμάντες που έδεσαν σε ανυψωτικό μηχάνημα (κλαρκ) άνοιξαν το σημείο για να φτάσουν στον άτυχο άνδρα.

Αμέσως τον παρέλαβαν οι ΕΚΑΒίτες που τον μετέφεραν στο ΓΝΖ.

Δυστυχώς, εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για μία τραγωδία που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους.

πηγη: imerazante.gr