Χρηματική ενίσχυση στους πληγέντες απο τον Κεφαλληνιακό Σύλλογο Νέας Υόρκης ο «Κέφαλος»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 13:04

Χρηματική ενίσχυση στους πληγέντες απο τον Κεφαλληνιακό Σύλλογο Νέας Υόρκης ο «Κέφαλος»

Επιστολή στον Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Ε. Κεκάτο  απευθύνει ο Σύλλογος Κεφαλονιτών Νέας Υόρκης «Κέφαλος» Το Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΣ»  κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση τουμε μόνο θέμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στό νησί μας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς,αποφάσησε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Να σταλεί το ποσό των $5,000 (μέγιστο ποσό πού το Δ.Σ. έχει δικαίωμα να ξοδέψει χωρίς
έγκριση Ολομελείας, βάσει του καταστατικού μας) σαν άμμεση συνδρομή στίς βασικές ανάγκες των σεισμοπλήκτων συμπατριωτών μας.

2. Να γίνει έκτακτη συνεδρίαση Ολομελείας τού συλλόγου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου οπου θέμα θα είναι η μετασεισμική κατάσταση στο νησί μας και οι περαιτέρω τρόποι βοηθείας των πληγέντων.

3. Να ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός του συλλόγου ειδικά γιά τη βοήθεια των πληγέντων, στόν οποίο μελη καί φίλοι του συλλόγου μας θα μπορούν να καταθέτουν την οικονομική βοήθεια τους πρός τούς σεισμοπλήκτους.

4. Να διοργανωθούν εκδηλώσεις τού συλλόγου των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν γιά την βοήθεια των σεισμοπλήκτων με πρώτη την εκδήλωση του Καρναβαλιού τις 2 Μαρτίου.

Σας παρακαλούμε ενειμερώστε μας, ως υπεύθηνος του Δήμου Κεφαλληνίας σε θέματα Κοινωνικής
Πρόνειας, γιά τον καλύτερο καί γρηγορότερο τρόπο η βοήθεια τού «ΚΕΦΑΛΟΥ» να σταλεί.
Παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη του φαινομένου. Οι σκέψεις όλων μας είναι εκεί.

Νίκος Αλυσανδράτος
Πρόεδρος

Γεράσιμος Πατρίκιος
Γραμματέας


Ετικέτες: