Ραγδαίες εξελίξεις στην τοπική Χρυσή Αυγή: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Χρ. Χουρμούζης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 16:19

O Χριστόφορος Χουρμούζης δίπλα στον Χρήστο Παππά και τη σύζυγό του Ρούλα Χαλιώτη που επίσης παραιτήθηκε

O Χριστόφορος Χουρμούζης δίπλα στον Χρήστο Παππά και τη σύζυγό του Ρούλα Χαλιώτη που επίσης παραιτήθηκε

Αίφνης και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο επικεφαλής της Τοπική Οργάνωσης την Χρυσής Αυγής, Χριστόφορος Χουρμούζης, έκανε γνωστή την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Τ.Ο. στην Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τι και πως οδήγησαν τον άκρως δραστήριο Χουρμούζη σε μία τέτοια απόφαση, λίγες μόνο μέρες από τα εγκαίνια των νέων γραφείων στο Αργοστόλι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται δυσαρεστημένος από τον «πόλεμο» που του έχει γίνει από «μνηστήρες» που εμφανίστηκαν μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, όταν και η Χρυσή Αυγή έγινε ευρέως γνωστή στον κόσμο.

Μαζί με τον Χριστόφορο Χουρμούζη, από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τ.Ο. παραιτήθηκε και η σύζυγός του Ρούλα Χαλιώτη, υπεύθυνη έως τώρα του Μετώπου Γυναικών .

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Χουρμούζης ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά και ήταν από αυτούς που βοήθησαν στην «εκτόξευσή» της και στο νησί μας.

Με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διοίκηση Χρυσής Αυγής Ιονίων Νήσων ορίζει τον Γεράσιμο Μινέτο ως νέο επικεφαλή στην Κεφαλονιά

Πιο αναλυτικά

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, ορίζεται ως επικεφαλής του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης ο συναγωνιστής Μινέτος Γεράσιμος. Ο μέχρι πρότινος εκτελών χρέη επικεφαλή, συναγωνιστής Χουρμούζης Χριστόφορος, παραμένει μέλος του Πυρήνα, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στον αγώνα του κόμματος για τη σωτηρία της χώρας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ