Το Επιμελητήριο ευχαριστεί για την άψογη διοργάνωση του εορτασμού των 100 χρόνων

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 13:30

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί για την άψογη διοργάνωση του εορτασμού των 100 χρόνων

Μία από τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών στην Κεφαλονιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε το Σάββατο και την Κυριακή, στον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του Επιμελητηρίου μας

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση. Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου και επίτιμο πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, για τις ενέργειές του, έτσι ώστε οι καλεσμένοι μας να περάσουν όσο καλύτερα γινόταν. Τον ευχαριστούμε, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, άνοιξε το λημνοσπήλαιο της Μελισσάνης για να το επισκεφτούν οι πρόεδροι και οι συνοδοί τους από τα υπόλοιπα Επιμελητήρια. Ευχαριστούμε και τους βαρκάρηδες της Μελισσάνης για την βοήθειά τους. Πολλά ευχαριστήρια στον Σωτήρη Μαρκέτο, που άνοιξε το Ναυτικό Μουσείο στη Σάμη και ξενάγησε εκεί τους καλεσμένους μας. Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, που υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες των υπόλοιπων Επιμελητηρίων στην Ιερά Μονή του Αγίου Ανδρέα και τους ξενάγησε στο χώρο του Μουσείου της Μονής. Ευχαριστούμε τον Συνεταιρισμό της Ρομπόλας και την γευσιγνωσία που πρόσφερε στους καλεσμένους μας.

Ωστόσο, πρέπει να ευχαριστήσουμε και κάποιους άλλους ανθρώπους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρόσφεραν δώρα ή υπηρεσίες στο Επιμελητήριο και τους καλεσμένους τους. Ιδιαίτερα δε τους:

-Τον Χαράλαμπο Μακρή για την ξενάγηση στο Μουσείο Ραδιοφώνου

-Τον Γεράσιμο Φιλιππάτο για την προσφορά του τις συσκευασίες δώρου λαδιού

-Τον Ανδρέα και Σπύρο Λιναρδάτο για την προσφορά τους τις συσκευασίες δώρου παστελιού

-Τους υπαλλήλους της ΚΕΔΗΚΕ, που βοήθησαν στα ηχητικά του Θεάτρου την Κυριακή το μεσημέρι

-Όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες, που ήταν  άριστοι επαγγελματίες και συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων

Ο πρόεδρος                                     Ο οικονομικός επόπτης

Σταύρος Σπαθής                             Γιώργος Λασκαράτος

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ