Χρυσή Αυγή: Η ώρα έφθασε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 01:04

Χρυσή Αυγή: Η ώρα έφθασε!

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/09/2012 στα γραφεία της Τ.Ο. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ομιλία του συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, στα προβλήματα του τόπου μας, τις λύσεις και τις δράσεις που προτείνουμε και τους τρόπους που μπορεί η χώρα μας να βγει από το αδιέξοδο που την οδήγησαν οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απλότητα του λόγου του συναγωνιστή, που άγγιξε τις ψυχές όλων των παρευρισκομένων, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αλήθειας και όχι ξύλινους λόγους που μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα οι δυνάστες του ελληνικού λαού.

Με ανακούφιση ο κόσμος άκουσε ότι οι εκλεγμένοι του κινήματος μας νιώθουν μεγάλη τιμή να τους αποκαλούν συναγωνιστές και ιδιαίτερη ντροπή όταν τους προσφωνούν ως βουλευτές διατηρώντας την απλότητά τους και το πάθος τους να αγωνίζονται δίπλα στο λαό, γιατί σκοπός τους δεν ήταν ΠΟΤΕ το "Βόλευμα".

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η δέσμευση του Περιφερειάρχη μας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους δρόμους δίπλα στον Έλληνα, με απώτερο σκοπό την επαναφορά του στη θέση που του αρμόζει, δίνοντας του πίσω την Αξιοπρέπεια και την Περηφάνια που του στέρησαν, Καταπάτησαν και Ξεπούλησαν οι προδότες του έθνους.

ΖΗΤΩ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ