ΚΚΕ: Εκδηλωση - συζήτηση το Σάββατο στα Βλαχάτα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:54

ΚΚΕ: Εκδηλωση - συζήτηση το Σάββατο στα Βλαχάτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΝΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ σας προσκαλεί σε εκδήλωση – συζήτησητο Σάββατο 2 Ιουνίουστις 8.30 μ.μ.στο καφενείο του Διονύση Αλιβιζάτουστα Βλαχάτα 21ας . Θα μιλήσει η Αγγελική Τσώλου, Γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.Χωρίς ισχυρό ΚΚΕ δεν πρόκειται να μπει φρένο ούτε στη λιτότητα, ούτε στην άνιση φορολογική πολιτική, ούτε στη φτώχεια. Ούτε σε περίοδο ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας στην Ελλάδα, ούτε σε περίοδο εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο.


• Ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Καμιά πίστωση χρόνου είτε σε κεντροδεξιά είτε σε κεντροαριστερή κυβέρνηση. «ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν». Λέμε μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτά που λέει δεν μπορεί να τα κάνει. Τα μέτρα του περιέχονται στη στρατηγική της ΕΕ «Ευρώπη 2020», που είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει, αφού παραμένει στην ΕΕ.


• Ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ θα γεννήσουν ενδεχομένως τη νέα σοσιαλδημοκρατία. Ένα άλλο κομμάτι, μαζί ίσως με κάποιες άλλες εξωκοινοβουλευτικές ομάδες, θα γίνουν ανάχωμα στο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ αγωνίζεται για τα άμεσα καθημερινά ζητήματα και δείχνουμε στο λαό ότι αυτά και η προοπτική της διακυβέρνησης της λαϊκής εξουσίας, είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.


Ετικέτες: