Η Χρυσή Αυγή για το ΕΛΜΕΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 14:46

Η Χρυσή Αυγή για το ΕΛΜΕΚΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε στον Κεφαλονίτικο λαό τον ανθελληνικό ρόλο του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.Ι. και της πλειονότητας των εκπαιδευτικών, οι οποίοι βρίσκονται στις αίθουσες διδασκαλίας όχι για να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα, αλλά με μοναδικό σκοπό την κουμουνιστική λοβοτομή των εγκεφάλων των Ελληνοπαίδων.

Έχουν μάλιστα το θράσος να καλούν τους συναδέλφους τους να μάθουν στα παιδιά «ιστορία», λες και τόσα χρόνια δεν είναι αυτοί και οι συνάδελφοί τους που διαστρεβλώνουν την Ιστορία με στόχο την ζητούμενη από τα αφεντικά τους εθνοαποδόμηση. Λες και δεν είναι αυτοί που επιδίωξαν και κατάφεραν στα μαύρα χρόνια της μεταπολίτευσης να αλώσουν το χώρο της παιδείας μέσω του διορισμού των ημετέρων, σε όλα τα καίρια πόστα της εκπαίδευσης, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο και το κυνήγι όσων αντιστέκονταν στα δόλια σχέδιά τους. Λες και δεν είναι αυτοί που αντί να μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα, τα καθοδηγούν εκτός σχολείου, οπλίζοντάς τα με ντουντούκες, πλακάτ και στημένα συνθήματα, συνοδεύοντάς τα μάλιστα όπως τα μαντρόσκυλα τα πρόβατα, σε πορείες για δήθεν «αγώνες», που δεν είναι βέβαια προς όφελος των ίδιων των παιδιών και της παιδείας, αλλά μόνο για ίδιον όφελος, προκειμένου να κολλήσουν κομματικά παράσημα και να γίνουν αρεστοί στους πατρώνες τους.

Επειδή γινόμαστε καθημερινά δέκτες καταγγελιών από γονείς για την κομματική δράση των προαναφερόμενων «εκπαιδευτικών» εντός των σχολείων και κατά την ώρα του μαθήματος, καλούμε για άλλη μια φορά τους γονείς να προστατέψουν τα παιδιά τους και προειδοποιούμε τους εν λόγω «εκπαιδευτικούς» ότι οι μέρες που θα τιμούν τους εαυτούς τους και θα συνεχίζουν την ανθελληνική τους προπαγάνδα είναι μετρημένες και σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ