Σε συγκέντρωση στις Κεραμειές μίλησε η υποψήφια του ΚΚΕ Αγγελική Τσώλου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:00

Σε συγκέντρωση στις Κεραμειές μίλησε η υποψήφια του ΚΚΕ Αγγελική Τσώλου

Η Γραμματέας της ΝΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Αγγελική Τσώλου, μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στις Κεραμειές και απάντησε σε ερωτήσεις.

Όσοι εργάτες, φτωχοί αγρότες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πραγματικά χειραφετούνται από την πολιτική της πλουτοκρατίας πρέπει να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, τόνισε. Ο λαός οργανωμένος μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αποκρούοντας τα τρομοκρατικά διλήμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να ξεκόψει από τις επικίνδυνες αυταπάτες των λεγόμενων «αντιμνημονιακών». Έτσι θα αποκρούσει όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά τα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζουν σε βάρος του και να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μια λαϊκή εξουσία – οικονομία.

Οι περιοδείες της Γραμματέα της ΝΕ, των συνυποψήφιων της Γιάννη Κουρούκλη και Κατερίνας Γρηγοροπούλου αλλά και κλιμακίων του κόμματος υλοποιούνται βάσει του προγραμματισμού που έχει ανακοινωθεί.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό του Αργοστολίου να πάρει μαζικά μέρος στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που θα γίνει το Σάββατο 28 Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο στις 8.00 μ.μ..

Αργοστόλι 26/04/2012


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ