Για έναρξη κατασχέσεων κάνει λόγο η τοπική ΕΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 07:01

Για έναρξη κατασχέσεων κάνει λόγο η τοπική ΕΛΜΕ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταγγέλλει την αναγγελία αναγκαστικής κατάσχεσης πατρογονικού ακινήτου οικογένειας τριτέκνων, με παιδιά που μέχρι πρότινος φοιτούσαν σε σχολεία του Νομού. Στελέχη της ΕΛΜΕ-ΚΙ συμμετείχαν σε σχετική παράσταση της ΠΑΣΕΒΕ. Η αναγκαστική αυτή κατάσχεση, αποτελεί το τοπικό προανάκρουσμα για μαζικές κατασχέσεις – εξώσεις σε βάρος εργατών, αγροτών και επαγγελματιών, σε βάρος ανέργων.

Οι συνέπειες, τις οποίες θα βιώσουν ο κοινωνικός περίγυρος των εκπαιδευτικών αλλά και ο ίδιος ο κλάδος και οι μαθητές μας στα σχολεία θα είναι άνευ προηγουμένου. Αυτό είναι ξεκάθαρο και από την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ακόμη και για την πρώτη κατοικία, που γίνεται για την προστασία των τραπεζιτών από την κυβέρνηση και την ΕΕ.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί σε οργανωμένη πάλη ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και του πολιτικού τους προσωπικού. Αλληλεγγύη σε κάθε εργαζόμενο ή άνεργο που κινδυνεύει. Κανείς μαθητής μας να μη βρεθεί χωρίς στέγη και ρεύμα!!! Η κοινωνική λαϊκή συμμαχία σε δράση. Να εμποδίσουμε στην πράξη την υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων. Έχουμε εμπειρία από την απόκρουση των σχεδίων της Eurobank να πετάξει στο δρόμο οικογένεια στη Λειβαθώ, αλλά και από την αποκατάσταση της ρευματοδότησης σε σπίτια φτωχών μαθητών.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

Παλεύουμε και διεκδικούμε:

  1.     Να σταματήσει κάθε δίωξη για οφειλές. Να σταματήσει κάθε κατάσχεση και πλειστηριασμός.
  2. 2.    Διαγραφή - κούρεμα του χρέους των λαϊκών οικογενειών που σε συνθήκες καπιταλιστικής ανάπτυξης αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο δανεισμό, προκειμένου να αποκτήσουν στέγη ή να την ανακατασκευάσουν.
  3.     Να μην πληρώσει την κρίση ο λαός αλλά η πλουτοκρατία.

Αργοστόλι 22/12/2013

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Γαλιατσάτος Νικόλας


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ