Κώστας Ζαπάντης στη συζήτητη του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό: «Η Κεφαλονιά πατρίδα του Οδυσσέα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 10:51

Κώστας Ζαπάντης στη συζήτητη του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό: «Η Κεφαλονιά πατρίδα του Οδυσσέα»

Μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί έκανε ο Κώστας Ζαπάντης στην προχθεσινή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό. " Κεφαλονιά πατρίδα του Οδυσσέα. Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα του τουρισμού μας". Την αναφορά αυτή φαίνεται να υιοθετεί και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς μετά την τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Ελειού - Πρόννων, Κώστα Ζαπάντη στη συγκέντρωση – συζήτηση για τον τουρισμό που έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο και συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος τουρισμό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Ο κ. Ζαπάντης στη συγκέντρωση, που ενώ ήταν για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα δεν προσέλκυσε πολύ κόσμο, τόνισε πως η Κεφαλονιά δεν πρέπει να εστιάσει την προβολή της για τον τουρισμό στις μάντολες και στις ρομπόλες, αλλά να προωθήσει το όνομα του Οδυσσέα.

Ακούστε παρακάτω την τοποθέτηση του κ. Ζαπάντη

Την άποψη του Κώστα Ζαπάντη, φαίνεται να ασπάζεται και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ όπως θα ακούσετε παρακάτω μέσα από την τοποθέτηση του Στέλιου Ματαράγκα.

Βέβαια, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια πως παρά το γεγονός ότι η πατρίδα του Οδυσσέα είναι η Ιθάκη, δεν έχει λύσει τα προβλήματά της ως τουριστικός προορισμός, ενώ τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και μεγαλύτερα με τα θέματα που έχουν προκύψει και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ