Σήμερα το αντιφασιστικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο και την ΕΛΜΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 09:34

Σήμερα το αντιφασιστικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο και την ΕΛΜΕ

  Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο εργατικό κέντρο, σε συνδιοργάνωση του εργατικού κέντρου με την τοπική ΕΛΜΕ.   Η ανακοίνωση του εργατικού κέντρου : Το ΕΚΚΙ καταγγέλει την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.Η Χρυσή Αυγή είναι το παιδί του συστήματος διάδοχος των ταγμάτων ασφαλείας που μαζί με τους ΝΑΖΙ έκαιγε χωριά και πόλεις, και έδειχνε με το δάχτυλο, στέλνοντας στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες.

Συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που κτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν φόβο και τρομοκρατία.

Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος.
Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομηχάνους, ξενοδόχους και εφοπλιστές.
Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών.

Δεν έχουν σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού – λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά.
Να σβήσουν από προσώπου γης.

Αυτοί θέλουν τον εργάτη, στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο που θα λέει ευχαριστώ για ένα ξεροκόμματο, που θα κάνει τεμενάδες και θα προσκυνά εφοπλιστές, το κεφάλαιο και θα κοιτά με μισό μάτι και ως εχθρό τον συνάδελφό του.
Τους λέμε ότι αυτά τα σχέδια θα τα ακυρώσει η εργατική τάξη με την πάλη της.


Οι ταξικές δυνάμεις του εργατικού κινήματος στέλνουμε μήνυμα στις δυνάμεις του κεφαλαίου και στα φασιστοειδή τσιράκια του, ότι θα πρωτοστατήσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές, στα χωριά, με οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων, για να τους γίνει καθημερινός εφιάλτης, ο πολύμορφος αγώνας για κάθε πρόβλημα της λαϊκής οικογένειας, για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης, την σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική.


Το παρόν και το μέλλον της εργατικής τάξης, των εργαζομένων είναι να απαλλαγούν όσο πιο γρήγορα γίνεται από τους εκμεταλλευτές τους, από αυτούς που μας ξεζουμίζουν καθημερινά και πολλαπλασιάζουν τα κέρδη τους, από το αίμα και τον ιδρώτα μας.
Εργαζόμενε, εργαζόμενη, ξενοδοχοϋπάλληλε, άνεργε τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9 ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.