Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω Καρναβαλιού σε Ληξούρι & Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 11:24

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω Καρναβαλιού σε Ληξούρι & Πόρο

«Απόφαση προσωρινών τροχονομικών ρυθμίσεων-Καρναβαλικές   εκδηλώσεις  2024 στις πόλεις Ληξουρίου και  Πόρου Κεφ-νίας ».

Ο  ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

   Στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν στο Ληξούρι και στον Πόρο  Κεφαλληνίας την Κυριακή 10-3-2024  και με σκοπό την εξασφάλιση της  ομαλής διεξαγωγής των εν λόγω εκδηλώσεων, την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και της   ασφαλούς  κυκλοφορίας  πεζών και οχημάτων και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.  

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΚΥΡΙΑΚΗ  10-3-2024 

 α) Για την πόλη του Ληξουρίου:

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων  από την 10:00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων,  στα ακόλουθα σημεία:

-Στην οδό Α. Λασκαράτου και συγκεκριμένα  από το ύψος του Λιμεναρχείου Ληξουρίου, έως το ύψος της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης.

-Σε όλη την περίμετρο της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης. 

β) Για την πόλη του Πόρου:

Την προσωρινή  διακοπή της κυκλοφορίας  όλων των οχημάτων και την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης από την 11:00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στα ακόλουθα σημεία:  

-Στην Λεωφόρο Γερ. Μεταξά και συγκεκριμένα  από το ύψος της διασταύρωσή  της με την οδό 25ηςΜαρτίου (θέση Παιδικής Χαράς) έως την διασταύρωσή  της με την οδό Αλ. Παπάγου.

-Σε όλο το μήκος της οδού Αλ. Παπάγου και συγκεκριμένα από την διασταύρωσή της με την Λεωφόρο  Γερ. Μεταξά  έως την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βαλεριάνου-Πόρου.   

Άρθρο 2ο

      Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς των πόλεων του Ληξουρίου και Πόρου  που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής,  του  Τμήματος  Τροχαίας Αργοστολίου και του Α.Σ. Ελειου-Πρόννων και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.