Χρυσή Αυγή: Οι Χρυσαυγίτες της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου ενώσαμε τα χέρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 09:51

Χρυσή Αυγή: Οι Χρυσαυγίτες της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου ενώσαμε τα χέρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6/4/2013 στη Χώρα της Ζακύνθου, παρουσία του Βουλευτή του Κινήματος Ιωάννη Λαγού, του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Λεμοντζή και τριμελούς αντιπροσωπείας του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το πρωί, με τη μεγάλη διανομή τροφίμων και ρούχων (μοιράστηκαν πάνω από διακόσια πακέτα τροφής και ιματισμού) και ολοκληρώθηκαν το βράδυ, με τις ομιλίες του Βουλευτή και του Περιφερειάρχη, σε μία κατάμεστη, από Ζακυνθινούς και Ζακυνθινές, αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλεως.

Μοναδική παραφωνία αλλά και διασκεδαστικό διάλειμμα, η θλιβερή παρουσία ενός ελάχιστου συνονθυλεύματος αναρχομαρξιστοάπλυτων, που το μόνο που κατάφεραν ήταν, αφενός μεν να αποδείξουν ότι στο άλλοτε πρασινοκόκκινο κάστρο της Ζακύνθου αποτελούν πλέον αυτοί το «περιθώριο», αφετέρου δε να εισπράξουν για ενθύμιο τα διά χειρός και ποδός «δώρα αγάπης» των συναγωνιστών μας.


Σαν Πυρήνας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, θα θέλαμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς μας συναγωνιστές της Ζακύνθου για την άψογη φιλοξενία τους, την οποία ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε.

Η παρουσία μας στο πανέμορφο γειτονικό νησί της Ζακύνθου και η επαφή με τους εκεί Έλληνες Επτανήσιους συναγωνιστές μας, αποδεικνύει τους δεσμούς αίματος που ενώνουν τους κατοίκους των νησιών μας και τη σχέση σύμπνοιας και αλληλεγγύης που διακατέχει όλους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.

Είναι η στιγμή που απαιτείται από τον Ελληνισμό των Επτανήσων εγρήγορση και κοινός αγώνας, προκειμένου να αποτραπεί η επερχόμενη καταστροφή.

Οι Χρυσαυγίτες της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου ενώσαμε τα χέρια, δίνοντας κοινό όρκο αγώνα, μέχρι την τελική Νίκη!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Παρακάτω φωτογραφίες