Ποιες αποχρώσεις μαλλιών αφαιρούν χρόνια από τις γυναίκες άνω των 50 (και ποιες προσθέτουν)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 18:30

Ποιες αποχρώσεις μαλλιών αφαιρούν χρόνια από τις γυναίκες άνω των 50 (και ποιες προσθέτουν)

Όταν μιλάμε για αντιγήρανση και γυναίκες άνω των 50, η συζήτηση στρέφεται συνήθως γύρω από το δέρμα και τη ρετινόλη. Πώς θα απαλύνουμε τις ρυτίδες και πώς θα δείξει το πρόσωπο λίγο πιο φρέσκο και ξεκούραστο.

Προφανώς και πρέπει να δώσουμε βάση στο δέρμα, προφανώς και μας νοιάζει να ξυπνάμε 10 χρόνια νεότερες. Ωστόσο ας μην ξεχνάμε (καμπανάκι) ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να μεγαλώνουν μια γυναίκα πριν την ώρα της. Ή για να το θέσω καλύτερα υπάρχουν τρικ και τεχνικές που μπορούν να δείξουν μια γυναίκα πολύ πιο κάτω από την ηλικία της A.k.a. Όσο νιώθει.

Μιλάμε φυσικά για τα μαλλιά που ανάλογα με την απόχρωση μπορούν να μεγαλοδείξουν μια γυναίκα ή να αφαιρέσουν χρόνια από πάνω της.

Αγκαλιάστε το φυσικό σας γκρίζο (με τη βοήθεια επαγγελματία).

Οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της καραντίνας -και ενώ η ρίζα μεγάλωνε διαρκώς αποκαλύπτοντας τα γκρίζα, αποφάσισαν να υιοθετήσουν το φυσικό τους λουκ. Σε αυτή την απόφαση, σηκωνόμαστε και χειροκροτούμε. Ωστόσο ακόμη κι αυτό χρειάζεται μια βοήθεια -κυρίως στην αρχή.
Το να αφήσετε απλά να κατέβει η ρίζα, μέχρι τα γκρίζα σας μαλλιά να επικαλύψουν το προηγούμενο χρώμα θα έχει ένα κόστος. Πολλά χρώματα που δείχνουν τα μαλλιά απεριποίητα και κατεστραμμένα. Δείτε εδώ τι έκανε αυτός ο κομμωτής στις γυναίκες που αποφάσισαν να αγκαλιάσουν το γκρίζο και ζητήστε από τον δικό σας να κάνει το ίδιο.

Νεανική όψη με καστανό

Οι πιο πολλές Ελληνίδες έχουν σκούρα μαλλιά. Το να βάφετε μαύρα ή πολύ σκούρα καστανά τα μαλλιά σας πιθανότατα σας μεγαλώνει, αφού σκληραίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αν αγαπάτε το σκούρο και θεωρείτε ότι σας κολακεύει, επιλέξτε ένα σοκολατί και με την τεχνική του μπαλαγιάζ (με ανοιχτό χρώμα) θα φωτίσετε το πρόσωπο και θα καλύψετε τα λευκά στη ρίζα.

Νεανική όψη με ξανθό

Το καλύτερο είναι να είστε ξανθιά (ναι υπάρχουν κάποιες) και τα μαλλιά σας μεγαλώνοντας να γίνονται λευκά. Για να διατηρήσετε νεανική όψη στο κεφάλι, μπορείτε να κάνετε κάποια ξανθά highlights στα μαλλιά ή ακόμα και low lights στην περιοχή της ρίζας. Το ξανθό και το λευκό είναι οι καλύτεροι φίλοι. Πειραματιστείτε με το ξανθό στα λευκά σας μαλλιά. Το αποτέλεσμα θα βγει πολύ νεανικό.

https://www.instagram.com/p/B3E2nhSDjJt/

Νεανική όψη με κόκκινο

Με τα χρόνια τα κόκκινα μαλλιά χάνουν τη ζωντάνια τους. Για να αποφύγετε το πολύ φωτεινό κόκκινο που σας προσθέτει χρόνια, πείτε αντίο στους δυνατούς τόνους και δοκιμάστε ανταύγειες στις αποχρώσεις της φράουλας. Θα είστε ακόμα κοκκινομάλλα αλλά με πιο κολακευτικό τρόπο.

Οι αποχρώσεις που προσθέτουν χρόνια

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε με τα μαλλιά σας είναι να επιλέξετε μια απόχρωση που θα είναι πολύ σκοτεινή. Θέλεις το χρώμα που είχες στα 20 σου; Καθόλου καλή ιδέα. Τίποτα δεν μεγαλώνει μια ώριμη γυναίκα περισσότερο από το πολύ σκοτεινό χρώμα των μαλλιών. Θυμηθείτε ότι πρέπει να υπάρχει αρμονία μεταξύ των φρυδιών, των βλεφαρίδων και του χρώματος των μαλλιών.

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250