Πώς να δώσεις στο σπίτι σου αέρα παραθαλάσσιου θερέτρου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 12:30

Πώς να δώσεις στο σπίτι σου αέρα παραθαλάσσιου θερέτρου

Τα tips που μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε χώρο

Γιατί να περιμένεις ένα σπίτι στην παραλία για να αποκτήσεις το σπίτι των ονείρων σου; Είτε ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης είτε σε ένα σπίτι που απέχει πολλά, πολλά χιλιόμετρα από τη θάλασσα, τα σωστά διακοσμητικά tips θα κάνουν τον χώρο σου να φαίνεται σαν να έχει θέα στον ωκεανό.

Επικεντρώσου στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να προσθέσεις την ατμόσφαιρα των διακοπών στο σπίτι σου, προσθέτοντας παραλιακά στοιχεία με λιγότερο προφανή τρόπο. Ένα παραθαλάσσιο σπίτι προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης, ευτυχίας και νοσταλγίας. Παρακάτω θα βρεις μερικά διακοσμητικά tips για να δημιουργήσεις το παραλιακό σπίτι των ονείρων σου, ακόμη κι αν βρίσκεσαι μακριά από τη θάλασσα.

Στο σαλόνι
Το σαλόνι είναι το μέρος όπους περνάς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, είτε για να πιεις τον πρωινό σου καφέ, να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα, να διαβάσεις ή να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Σε κάθε περίπτωση, θέλεις αυτό το δωμάτιο να είναι ελαφρύ, χαρούμενο και φιλόξενο. Σκέψου να ενσωματώσεις χρώματα που συνδυάζονται με ζεστές υφές για μια πιο χαρούμενη ενέργεια.

Στην κρεβατοκάμαρα
Ο καλός ύπνος είναι σχεδόν συνώνυμος με ένα σπίτι στην παραλία. Για να κοιμάσαι ήσυχα και ποιοτικά, κράτησε την κρεβατοκάμαρά σου τακτοποιημένη και προτίμησε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων, ώστε το δωμάτιο να είναι χαλαρό και ευάερο.

Στο μπάνιο
Κράτησε τα χρώματα ουδέτερα και ενσωμάτωσε ξύλινα στοιχεία και μερικούς πίνακες με φοίνιες για να δώσεις μια χαλαρωτική αίσθηση. Ένα τροπικό αρωματικό κερί είναι επίσης απαραίτητο.

Στην τραπεζαρία
Το δείπνο θα πρέπει να είναι τροπικό και ατμοσφαιρικό. Η τραπεζαρία μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ευχάριστη με πιο σκούρα ξύλα και ζεστούς καφέ και κόκκινους τόνους για να έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση. Πρόσθεσε φυτά και κεραμικά.

Στην κουζίνα
Εφοδιάσου με περίεργα είδη κουζίνας και πιάτα εμπνευσμένα από τη θάλασσα για να διατηρήσεις τη διάθεση ελαφριά και διασκεδαστική.

womenonly.gr