Τα γυναικεία σανδάλια που θα σε ενθουσιάσουν φέτος το καλοκαίρι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 17:42

Τα γυναικεία σανδάλια που θα σε ενθουσιάσουν φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι του 2021 είναι προ των πυλών και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαστε λοιπόν ενθουσιασμένες και ανυπομονούμε να κάνουμε τις βόλτες μας, λίγο πιο ελεύθερα, μέρα με τη μέρα. Αυτό που πολλές φορές φτιάχνει την ψυχολογία της γυναίκας είναι τα ψώνια αλλά και η ανανέωση του look της.

sandalia1

Πέρα από ρούχα και αξεσουάρ, ένα απαραίτητο item που δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας είναι τα παπούτσια και συγκεκριμένα τα γυναικεία σανδάλια

Παρακάτω θα βρεις μια ολοκληρωμένη λίστα με προτάσεις για να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και χαρίζου άνεση σε κάθε σου βήμα!

Τα σανδάλια είναι το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού, καθώς είναι άνετα και μπορείς να τα φορέσεις πολλές ώρες, συνδυάζοντάς τα με διάφορα outfits. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές, δέρματα, χρώματα αλλά και στυλ. Αν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν την απλότητα ή τους εξιτάρουν τα extreme σχέδια, τότε μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα σε ένα παπούτσι, με προσωπική ταυτότητα και γούστο.

Φέτος τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι το κλασικό μαύρο και λευκό, αλλά και το ταμπά σε πολλές εκδοχές!

sandalia2

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδοχή στα καλοκαιρινά παπούτσια είναι τα mules, στη γυναικεία και μοντέρνα φόρμα τους. Τα ίδια θεωρούνται ως το καλύτερο must have του καλοκαιριού και συνδυάζονται υπέροχα με in style outfits, όπως μακριά floral φορέματα, φούστες, ψηλόμεσες παντελόνες και πολλά ακόμη!

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε πολλά χρώματα, όπως pastels της εποχής αλλά και το κλασικό λευκό και μαύρο! Επίσης μπορείς να βρεις πολλά μεγέθη στο τακούνι τους, αλλά και πολλά φλατ που χαρίζουν απόλυτη άνεση στο πάτημά τους. Δώσε μια fresh νότα στα γυναικεία σου παπούτσια και ανανέωσε το στυλ σου με μοντέρνες επιλογές!

sandalia3

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις με τις καλοκαιρινές σου επιλογές, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Arte Piedi και επίλεξε τα κομμάτια που σου ταιριάζουν, σε απίστευτα προνομιακές τιμές!




00 inkefalonia general ad 300X250