Ελεονώρα Μελέτη: Παραμένει σε καραντίνα λόγω κορονοϊού – Το δημόσιο μήνυμα στο Instagram

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:31

Ελεονώρα Μελέτη: Παραμένει σε καραντίνα λόγω κορονοϊού – Το δημόσιο μήνυμα στο Instagram

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: Παραμένει σε καραντίνα και μακριά από την οικογένειά της για 4η μέρα. Το δημόσιο μήνυμα της για τον κορονοϊό

Πριν λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, και τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε καραντίνα, αποκομμένη από την οικογένειά της, μέχρι να το ξεπεράσει.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και ακολουθούσε πιστά όλα τα μέτρα προστασίας, δεν τη γλίτωσε και προσβλήθηκε από τον ιό.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες κάνει καραντίνα στο πατρικό της στα νότια προάστια, για να βρίσκεται μακριά από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της Αλεξάνδρα, η οποία αύριο θα κλείσει τα τρία της χρόνια.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στην τέταρτη ημέρα καραντίνας της θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ύστερα από τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

«Με αυτή τη θέα στο πατρικό μου, όπου έχω αποσυρθεί, διαβάζω ένα προς ένα τα χιλιάδες – κυριολεκτικά – μηνύματα σας και καταλαβαίνω δύο πράγματα:

Πρώτον έχουμε πολλοί Covid την ίδια στιγμή, περαστικά μας!

Δεύτερον με σκεφτήκατε και μου στείλατε τη σκέψη σας με ένα μήνυμα και αυτό πέρα το ότι με τιμά, με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στα Instagram Stories της.

Δείτε την ανάρτησή της.

{https://www.instagram.com/p/CNac0On1xR}

newsit.gr