Αγγελική: Ξεκίνησε η νέα δραματική σειρά του Alpha- Θετικά σχόλια στην πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 19:02

Αγγελική: Ξεκίνησε η νέα δραματική σειρά του Alpha- Θετικά σχόλια στην πρεμιέρα

Ενθουσίασε η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha με τίτλο "Αγγελική". Η ενδιαφέρουσα πλοκή και το εξαιρετικό καστ. Πότε θα προβάλλεται.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (12/09) η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Αγγελική", ενθουσιάζοντας τους τηλεθεατές.

Η σειρά ανήκει στο δίδυμο Παναγιώτη Ιωσηφέλη (σενάριο) και Στέφανου Μπλάτσου (σκηνοθεσία), που είχαν βάλει την υπογραφή τους και στη σειρά "Έρωτας Μετά", η οποία είχε ιδιαίτερη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν, ενώ η περίληψη της "Αγγελικής" έχει ως εξής:

"Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα ανατρέπονται".

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Alpha στις 21:00, ενώ περιλαμβάνει ένα αξιόλογο καστ με πρωταγωνιστές τους: Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργο Χρυσοστόμου, Ιωάννη Παπαζήση, Μαίρη Μηνά, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Πάνο Βλάχο, Νάντια Μπουλέ, Αλέξανδρο Πέρρο και Δήμητρα Σιγάλα.

Τα σχόλια στο twitter για το πρώτο επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλά, ενώ πολλοί πιστεύουν πως η σειρά θα "χτυπήσει" το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που ξεκινά τη Δευτέρα.

news247.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ