Ν. Καραγιάννη: Bελτιώνεται σταδιακά η υγεία της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 20:52

Ν. Καραγιάννη: Bελτιώνεται σταδιακά η υγεία της!

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της Νανάς Καραγιάννη. Το χαμόγελο στα χείλη της γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο φωτεινό αφού κερδίζει μέρα με τη μέρα την δύσκολη μάχη που δίνει με την ανορεξία. Παρόλο που έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο συνεχίζει να είναι τυπική με την θεραπευτική αγωγή της...

Η Νανά ακολουθεί πιστά της οδηγίες του γιατρού της Σωτήρη Αδαμίδη αλλά και των άλλων ειδικών που την παρακολουθούν και πλέον έχει αρχίσει να βλέπει και η ίδια διαφορά. Η όρεξή της, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έχει ανοίξει και και οι εξετάσει βγαίνουν καλές και η Νανά φροντίζει να είναι συνεπής στην φαρμακευτική της αγωγή.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γιατρό της ο οποίος μας επιβεβαίωσε την καλή πορεία της υγείας της: "Η τακτική της παρακολούθηση συνεχίζεται τόσο από εμένα όσο και στη βάση άλλων ειδικών. Η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι κερδίζει μέρα με την ημέρα κάποιο δρόμο που έχει να διανύσει με καλή αποτελεσματικότητα σε σχέση με τους στόχους. Αυτό είναι που με κάνει να είμαι και αισιόδοξος αλλά και χαρούμενος για την συγκεκριμένη πορεία. Το ότι έχουμε ξεπεράσει τους κινδύνους, υπάρχουν βέβαια ακόμα αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι -το έχω πει και στην ίδια και στην Τατιάνα με την οποία συνομίλησα- βαδίζουμε πλέον πιο σταθερά προς την βελτίωση αυτής της κλινικής εικόνας. Τα δεδομένα τα οποία έχω δεν είναι μόνο τα συνήθη κριτήρια με τα οποία αξιολογούμε αυτή την πορεία αλλά είναι και κάποια πράγματα τα οποία έχω καταφέρει από την επικοινωνία μου μαζί της να αποκομίσω, που μου δείχνουν ότι πατάει πιο σταθερά και πιο γερά στα πόδια της."

Και συνεχίζει: "Η συνεισφορά μας θα συνεχίσει να είναι, προς την κατεύθυνσή της, από την πλευρά τη δική μου δωρεάν πάντα. Ο στόχος μας, αυτός τον οποίο είχαμε θέσει και με την Τατιάνα Στεφανίδου, είναι να δούμε αυτό το κορίτσι να επανέρχεται σε μία φυσιολογική δραστηριότητα, να εντάσσεται σε ένα περιβάλλον το οποίο θα την κάνει να είναι δημιουργική όπως παλιά και γιατί όχι και ευτυχισμένη."

Η Νανά μάλιστα ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία από την επίσκεψή της στον κ. Αδαμίδη σχολιάζοντας ότι όλα πάνε καλά! Άλλωστε δίπλα της έχει και τον αγαπημένο της σύζυγο με τον οποίο έκλεισε τρία χρόνια γάμου αλλά και όλους τους φίλους της που την στηρίζουν και την κάνουν να είναι χαρούμενη... Πλέον στόχος της Νανάς είναι α βοηθήσει κι άλλες κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα!

Πηγή: Tlife.gr




/