Μπορεί κάποιος να μείνει στο σπίτι του Τσόρτσιλ, στο Λονδίνο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 10:50

Μπορεί κάποιος να μείνει στο σπίτι του Τσόρτσιλ, στο Λονδίνο [εικόνες]

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Ουίνστον Τσόρτσιλ ζούσε στο Eccleston Square, περιοχή Pimlico, κοντά στη βουλή όταν ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα.

 

Πρόκειται για ένα τυπικό βρετανικό σπίτι, με τέσσερα δωμάτια που χτίστηκε το 1835. Και τώρα μπορεί κάποιος να το νοικιάσει για 4,500 λίρες την εβδομάδα.


Εδώ έζησε τα πρώτα χρόνια του γάμου του, με την σύζυγό του Κλεμεντίν. Εδώ γεννήθηκαν τα πρώτα δύο παιδιά του ζεύγους, η Ντιάνα το 1909 και ο Ράντολφ το 1911. Εδώ ζούσε το ζευγάρι όταν εστέφη ο βασιλιάς Γεώργιος V.

Μετακόμισαν σε αυτό το σπίτι το 1909, τη χρονιά που ο ιστορικός πολιτικός εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής.


Η οικογένεια Τσόρτσιλ έζησε εδώ για 4 χρόνια, πριν εγκατασταθεί στο Admiralty House. Η πιο διάσημη περίοδός του είναι φυσικά όταν κατοίκησε στο No. 10 Downing Street, όταν υπήρξε πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος από το 1940-1945 και από το 1951-1955.


Αλλά το λευκό σπίτι στο Pimlico είναι αυτό όπου ο Τσόρτσιλ έχτισε την πολιτική του καριέρα. Με τα χρόνια ανακαινίστηκε και εμπλουτίστηκε με ταράτσα και spa. Οι τυχεροί ενοικιαστές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα γήπεδα τένις και τους κήπους του ιδιωτικού κήπου.

iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250