Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και ο έρωτας της με τον Tούρκο μεγιστάνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 09:40

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και ο έρωτας της με τον Tούρκο μεγιστάνα!

Όλη η Τουρκία μιλά γι’αυτόν τον ελληνοτουρκικό έρωτα.  Για τον γάμο του προέδρου της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου Ουνάλ Αγσιάλ, με την ελληνίδα δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα μωράκι, την Αλίν που είναι 6 μηνών.


Εδώ και χρόνια το ζευγάρι είχε καταφέρει τα κρύψει τον μεγάλο του έρωτα. Ο 71 ετών πρόεδρος της τουρκικής ομάδας είχε γνωρίσει τη Φανή, πριν περίπου από 5 χρόνια.
Σε ένα από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Αθήνα ο Αγσιάλ είχε επισκεφθεί ένα από τα γνωστά εστιατόρια στη Βουλιαγμένη κι εκεί γνώρισε τη Φανή. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο ίδιος άρχισε τις προσπάθειες προσέγγισης της όμορφης ελληνίδας, που στην αρχή είχε κάποιες επιφυλάξεις. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες και πολλά φλερτ για να αρχίσουν να είναι μαζί.


Πάντως από την πρώτη ημέρα της συνύπαρξης του ζευγαριού ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν και πραγματοποίησαν το όνειρο τους στη Νεα Υόρκη πριν 4 χρόνια.
Από τότε ζουν ανάμεσα στη Γενεύη, Αθήνα Κωνσταντινούπολη καθώς ο Αγσιάλ είναι από τους μεγάλους επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας και η οικονομική του ευχέρεια τους επιτρέπει αυτόν τον τρόπο ζωής. Η κόρη τους γεννήθηκε στη Γενεύη.

Ο Αγσιάλ μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατάσαραι όμως τα χρήματα τα κερδίζει από τον κλάδο ενέργειας.. Η εταιρεία του Unit Ιnternatıonal θεωρείται από τις μεγαλύτερες της Μέσης Ανατολής. Κατέχει σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία, στο Ιράν, τη Βουλγαρία, την Ιταλί και παράλληλα εμπορεύεται με την εμπορία ενέργειας. Μόνο στην Τουρκία η ενεργειακή ισχύ των εργοστασίων του ξεπερνά τα 2000 ΜW.

Η Φανή για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας. Η ικανότητα της η εμπειρία της ήταν ένας λόγος που ξεχώριζε από πολλούς.

Τώρα ο Αγσιάλ μαζί με την Φανή φαίνεται πως ερωτεύεται και την Ελλάδα. Καθώς τις φετινές τους διακοπές τις πραγματοποιούν στην Ελλάδα. Το ζεύγος με το σκάφος μήκους 50 μέτρων ξεκίνησε της διακοπές του στη Μύκονο, ακολούθησε ταξίδι στις Σποράδες και ίσως επισκεφθούν και τη Χαλκιδική.

Το ταξίδι στην Ελλάδα και η εμφάνιση του ζευγαριού έγινε πρώτο θέμα στην εφημερίδα Milliyet με τίτλο « τα μωρά του προέδρου». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ με το σκάφος του που έχει την ονομασία Barbie, και την ελληνίδα αγαπημένη του που την αποκαλεί Barbie και το μωρό τους κάνει κέφι στο Αιγαίο".

Πηγ/ή: onalert.gr
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ