Η τηλεόραση επιστρέφει στην προ κρίσης εποχή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 13:05

Η τηλεόραση επιστρέφει στην προ κρίσης εποχή

Επιστροφή σε προ κρίσης εποχές θα θυμίζει φέτος η πρεμιέρα των νέων προγραμμάτων των καναλιών, τα οποία ετοιμάζονται να μπουν στην αρένα έως τα μέσα Οκτωβρίου -ενάμιση μήνα νωρίτερα από ότι συνήθιζαν τα τελευταία χρόνια. Αυτό σήμαίνει ότι εκτός από τις πρωινές εκπομπές και τις εκπομπές της μεσημερο-απογευματινής ζώνης, στα μέσα του επόμενου μήνα θα γίνει η έναρξη της κούρσας και για τα προγράμματα της prime time.

Όπως γράφει η REAL, το MEGA σχεδιάζει την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του την !η Οκτωβρίου. Ποια είναι τα δυνατά χαρτιά του; Το talent show The Music School, το οποίο θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, η Δικαίωση του Δημήτρη Αρβανίτη με δύο 90λεπτα επεισόδια, η Μοντέρνα Οικογένεια, η σειρά Μάνα εξ Ουρανού με τη Μαρία Σολωμού και η Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη που ολοκληρώνει τώρα το κάστινγκ και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα λίγο αργότερα.

Ο ΑΝΤ1, από την πλευρά του, ετοιμάζει να ρίξει στη μάχη στα μέσα του Οκτώβρη τις Τρίχες των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και το θρίλερ μυστηρίου Εκδρομή, ενώ τρέχει να προλάβει και το καθημερινό Συμμαθητές, το οποίο ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα. Παράλληλα, προχωρά πυρετωδώς το στήσιμο του Dancing With Thw Stars 5, με στόχο να βγει στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου.

Με τη σειρά του, ο ALPHA, αναμένεται να προηγηθεί κατά μία εβδομάδα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο πρεμιέρας της prime time ακόμα και στις 29 Σεπτεμβρίου με ένα ζωντανό Αλ Τσαντίρι Νιουζ, τα νέα επεισόδια του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, την Ελληνοφρένεια και το World Party. Μερικές εβδομάδες αργότερα θα ενταχθεί στο πρόγραμμά του και η κομική σειρά Σόι με τη Ρένια Λουιζίδου και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.'

zappit




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250