Μεγάλωσε η Φωτεινή των Ολυμπιακών Αγώνων (δείτε πως είναι σήμερα)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 12:08

Μεγάλωσε η Φωτεινή των Ολυμπιακών Αγώνων (δείτε πως είναι σήμερα)

ΦΩΤΟ-Μεγάλωσε η Φωτεινή των Ολυμπιακών Αγώνων

Πριν από δέκα χρόνια μία μικρή κοπέλα, με ένα της φύσημα, έσβησε την ολυμπιακή φλόγα που έκαιγε μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Η όμορφη κοπέλα είναι σήμερα 20 ετών.

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που μεγάλωσε στο Παιδικό Χωριό SΟS, σήμερα βρίσκεται στα 20 της χρόνια, είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται με τον αθλητισμό.

«Η Φωτεινή μας 10 χρόνια μετά το σβήσιμο της φλόγας», αναφέρει το αφιέρωμα του συλλόγου Παιδικών Χωριών SOS για την 20χρονη κοπέλα.

«Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν αρκετά με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Ήταν μια τελετή που σφραγίστηκε με την παρουσία των Παιδικών Χωριών SOS μιας και η Φωτεινή που έσβησε τη φλόγα είναι ένα δικό μας παιδί. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια πολλά έγιναν στην χώρα μας και τα τελευταία 5 χρόνια διαμόρφωσαν μια διαφορετική και σκληρή νέα πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία.

Για τα Παιδικά Χωριά SOS και πιο συγκεκριμένα για τη Φωτεινή μας αυτά τα δέκα χρόνια ήταν και είναι χρόνια δημιουργικά, ουσιαστικά και πάνω από όλα ελπιδοφόρα.

Σήμερα πια η Φωτεινή μας στα 20 χρόνια της είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, ασχολείται με τον αθλητισμό και βλέπει μέσα από την υποστήριξη φίλων και δωρητών μας το δικό της κοινωνικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό αύριο με πολλές ελπίδες. Συγχρόνως ασχολείται με πολλά πράγματα και επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών».

enikos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250