Διάσημες μανούλες γιορτάζουν με τα μωρά τους την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 10:02

Διάσημες μανούλες γιορτάζουν με τα μωρά τους την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας!

Την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας θα γιορτάσουν σήμερα όλες οι μανούλες και ανάμεσά τους και οι διάσημες της ελληνικής και ξένης showbiz που γέννησαν πρόσφατα. Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η μέρα εορτασμού της μητρότητας και ευχαριστιών προς τη μητέρα και έχει αρχαιοελληνική προέλευση. Στη σύγχρονη εποχή, η αμερικανίδα Άννα Μαρία Ριβς Τζάρβις ήταν εκείνη που είχε πρώτη την ιδέα να καθιερωθεί μια ιδιαίτερη ημέρα προς τιμή όλων των μητέρων.

Οι αγώνες της ευοδώθηκαν στις 9 Μάιου του 1914, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Γούντροου Ουίλσον υπέγραψε προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία η Ημέρα της Μητέρας καθιερωνόταν ως εθνική εορτή. Έτσι, μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο προσφέρουν στις μανούλες τους λουλούδια, κάρτες με όμορφες αφιερώσεις, γλυκά και δώρα δείχνοντάς τους την αγάπη τους.

Αυτήν την ημέρα γιορτάζουν και σήμερα οι διάσημες μανούλες. Το TLIFE συγκέντρωσε όλες τις επώνυμες που γέννησαν πρόσφατα και θα περάσουν σήμερα την πρώτη "γιορτή της μητέρας" με τα αγγελούδια τους.

Λίνα Σακκά

Με τον πρωταγωνιστή της ζωής της, τον τεσσάρων μηνών γιο της θα γιορτάσει η Λίννα Σακκά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε τον Ιανουάριο το πρώτο της μωράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο μικρός μπόμπιρας έχει κλέψει τις εντυπώσεις και είναι το επίκεντρο της προσοχής της της ταλαντούχας πρωταγωνίστριας και του συντρόφου της Μάρκου Καραμάνη.

images.watchit.gr copy copy

Πέγκυ Ζήνα

Με την μικρή της πριγκίπισσα θα γιορτάσει η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε δύσκολες ώρες με το χαμό του αγαπημένου της φίλου Δημήτρη Μητροπάνου, παίρνει πάντα κουράγιο από την κορούλα της.

Η κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και θα έχει νονό τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη, γεννήθηκε τον Οκτώβριο και έχει κλέψει σίγουρα την παράσταση στο σπίτι έχοντας ξετρελάνει τόσο την Πέγκυ, όσο και τον μπαμπά της Γιώργο Λύρα.

images.watchit.gr2

Beyonce

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μανούλες της διεθνούς showbiz είναι η Beyonce. Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε πριν λίγους μήνες στον κόσμο την κορούλα της Blue Ivy Carter και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ράνια Θρασκια

Την πρώτη "γιορτή της μητέρας" αγκαλιά με το δεύτερο μωράκι που έφερε στον κόσμο τα Χριστούγεννα γιορτάζει σήμερα η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια ευτυχισμένη μανούλα που έχει αφιερωθεί στα δυο αγόρια της.

images.watchit.gr3

Κάτια Ζυγούλη

Ευτυχισμένη μανούλα είναι και η Κάτια Ζυγούλη που φέτος θα γιορτάσει μαζί με τα δυο παιδιά της. Η μικρή Αναστασία και ο Ρουβάς junior είναι σίγουρα τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής της και η ίδια είναι πολύ αφοσιωμένη και στους δυο τους.

Κατερίνα Καραβάτου

Την γιορτή της μητέρας θα γιορτάσει για πρώτη φορά φέτος και η Κατερίνα Καραβάτου, που από τον Σεπτέμβρη κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ προστατευτική μανούλα και η μικρή φαίνεται πως της έχει αλλάξει όλη της τη ζωή.

images.watchit.gr4

Victoria Beckham

Με την μικρή Harper Seven και τα τρία αγόρια της θα γιορτάσει σήμερα και η Vict;oria Beckham. Η εντυπωσιακή celebrity είναι συνηθισμένη στις εκπλήξεις που της κάνουν συνήθως τα αγγελούδια της και αυτήν τη φορά περιμένει ανυπόμονα τις ευχές τους.

Carla Bruni

Την μαγεία της μητρότητας γιορτάζει σήμερα και η Carla Bruni μαζί με την κορούλα της Giulia. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και ο αγαπημένος της Nicolas Sarkozy θα γιορτάσουν οικογενειακά τη σημερινή μέρα.

images.watchit.gr5

Δέσποινα Καμπούρη

Στο ρόλο της μανούλας έχει μπει για τα καλά η Δέσποινα Καμπούρη που δεν αποχωρίζεται στιγμή την μικρή της πριγκίπισσα. Η ίδια μοιράζεται συχνά στο twitter της, τις ανησυχίες που έχει ως νέα μανούλα και ανεβάζει όμορφες στιγμές που περνά με την μικρή.

Νίνα Λοτσάρη

Με τις δυο κόρες της θα γιορτάσει και η Νίνα Λοτσάρη τη σημερινή μέρα. Η μικρή που θα πάρει το όνομα Ερωφίλη έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ η 6χρονη Νεφέλη-Δέσποινα περιμένει ανυπόμονα να μεγαλώσει η αδελφούλα της για να αρχίσουν τα παιχνίδια.

Πηγή: Tlife.gr




00 inkefalonia general ad 300X250