H Μαρία Μπεκατώρου μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 19:37

H Μαρία Μπεκατώρου μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της

Η Μαρία Μπεκατώρου πριν λίγο καιρό έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η πρώτη συνέντευξη που δίνει και επιλέγει να μιλήσει για αυτό είναι στη Σοφία Τουντούρη και στο περιοδικό Adore που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση, με fashion director τον Στέφανο Μάλαμα.



/

Το ότι εγώ πέρασα ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή μου, είναι πολύ δικό μου, για την οικογένειά μου και για τους φίλους μας. Δυστυχώς, αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Και, μάλιστα, εκείνο το βράδυ, ήρθε ο κύριος Λάτσιος στο καμαρίνι μου και πριν βγω μου είπε: Και να μην γελάσει μια φορά παρά πολύ ο κόσμος δεν έγινε τίποτα...

/

Με συγκίνησε πολύ. Ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένος ο πατέρας μου και χαίρομαι γιατί κατάφερε να με δει στα περισσότερα επεισόδια του Your Face Sounds Familiar. Με παρακολουθούσε και με ξεμάτιαζε...

Θα ήθελα σαν τρελή να κάνω εκπομπή με την Φαίη Σκορδά. Την εκτιμώ πολύ σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και την αγαπώ πολύ τη Φαίη. Από άντρες, με τον Θανάση Αλευρά και με τον Κρατερό Κατσούλη και με τον Κώστα Μαρτάκη. Αλλά από αυτούς που είναι ήδη στην τηλεόραση μου αρέσει πολύ ο Νίκος ο Μουτσινάς, λέει η Μαρία Μπεκατώρου, που μίλησε και για εκείνους που δεν χαίρονται με την επιτυχία της.

/

Έχω γνωρίσει σ’ αυτό το χώρο και άτομα που είναι ανταγωνιστικά και δεν έχουν χαρεί με την επιτυχία μου. Αδιαφορώ γιατί ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

http://www.tlife.gr