Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 13:01

Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!

Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των προσφυγικών την καθυστέρηση στην εξόφληση του χρέους τους καθώς ο δανειστής τους, όχι μόνο απαίτησε να κάνουν σεξ αλλά έφερε και παρέα...

Σύμφωνα με το patrastimes, ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά, που καθυστερούσαν να εξοφλήσουν, ζήτησε την ρύθμιση του χρέους με... άλλους τρόπους.

Ζήτησε, και οι δυο γυναίκες συμφώνησαν, να του προσφέρουν μαζί ερωτικές υπηρεσίες αρχίζοντας μάλιστα από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.

Εκεί άρχισε το "πάρτι" μόνο που οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον... ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι "επισκέψεις".

Στο χώρο έφτασαν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.

Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν σχετικά ανώδυνη γι' αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα και σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.

Το χειρότερο ίσως για τις δυο γυναίκες είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά και πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ' αποφασίσει πότε θα τον ξεχρεώσουν και μετά από πόσες συνευρέσεις...

newsit
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ