«MAESTRO»: Ξεκινούν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, στους Παξούς το καστ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 12:12

«MAESTRO»: Ξεκινούν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, στους Παξούς το καστ

Στους Παξούς βρίσκεται το καστ της επιτυχημένης και με διεθνή καριέρα σειράς «MAESTRO», για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Στους Παξούς, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε στο MEGA για τον δεύτερο κύκλο και τα πρώτα επεισόδια.

«Γυρίζουμε τα 4 πρώτα επεισόδια. Κάποιες μέρες έχουμε διπλά συνέργεια για να προλάβουμε. Μέχρι τις 10 του μηνός πρέπει να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφέροντας πω τα γυρίσματα θα σταματήσουν το καλοκαίρι και το καστ θα επιστρέψει στους Παξούς τον Οκτώβρη για να ολοκληρώσει τη σειρά.

«Κάποια πράγματα αλλάζουν»

Σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι αλλαγές που έρχονται δεν είναι μεγάλες, αφού στην ουσία το βασικό concept μένει ίδιο.

«Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν, στην πραγματικότητα και στην ουσία όμως, την ώρα που γράφω, που σκηνοθετώ, που φτιάχνω, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Θα μπουν περισσότερα πρόσωπα, θα μπει ο άνθρωπος που έρχεται προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε.

»Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτήν τη φορά έχω επιλέξει διαφορετική αφήγηση συνοριακά. Ο καθένας που μιλάει, λέει για την ιστορία του άλλου ήρωα οπότε δεν αφορά μόνο τον εαυτό του».

Όπως λέει ο ίδιος, το άγχος για το τελικό αποτέλεσμα πάντα υπάρχει.

«Έχω περισσότερη αγωνία, ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα ματιά, σίγουρα υπάρχουν περισσότερες σκέψεις».




00 inkefalonia general ad 300X250