Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσετε σωστά τα γυναικεία ρολόγια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 09:17

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσετε σωστά τα γυναικεία ρολόγια

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ρολόγια μπορούν να πάρουν τη θέση των κοσμημάτων. Tα γυναικεία ρολόγια, με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά σύνολα τα οποία θα τραβήξουν τις εντυπώσεις. Εξάλλου, αποτελούν ένα κομμάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τη διαχρονικότητα του. Αν θέλετε να συνδυάσετε το κάθε σας ρολόι και να δημιουργήσετε σύνολα τα οποία θα δώσουν μια άλλη πνοή στο στυλ σας τότε είστε στο σωστό μέρος.

Κλασικά ρολόγια

Ένας κανόνας για μια στυλάτη εμφάνιση είναι να εστιάσετε στο κλασικό. Τα κλασικά ρολόγια συνήθως είναι κατάλληλα για κάθε εμφάνιση και περίσταση και ολοκληρώνουν ένα σύνολο με τον πιο κομψό τρόπο. Για μια επίσημη εμφάνιση είναι ιδανικό ένα ρολόι με μαύρο ή καφέ δερμάτινο λουρί. Σε περίπτωση όμως που προτιμάτε ένα μεταλλικό μπρασελέ, προσθέστε και μεταλλικά στοιχεία στο σύνολο σας, ή άλλα αξεσουάρ, όπως ένα δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια.

Μονοχρωμία

Μονοχρωμία σε γενικές γραμμές σημαίνει η επιλογή μιας συγκεκριμένης απόχρωσης για όλο το σύνολο. Σε περίπτωση που αποφασίσετε για ένα total black look μπορείτε να επιλέξετε ένα ρολόι με μαύρο καντράν, ή ένα ρολόι με μαύρο λουρί. Μάλιστα, για μια πιο κομψή εμφάνιση επιλέξτε ένα ρολόι που θα έχει απλές γραμμές και θα κοσμήσει με τον πιο απλό και κομψό τρόπο το χέρι σας.

Μέγεθος ρολογιού

Τα γυναικεία ρολόγια διατίθενται σε έναν μεγάλο αριθμό μεγεθών. Τα μικρά ρολόγια δίνουν μια πιο θηλυκή εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα πιο μεγάλο ρολόι που θα ταιριάζει με το στυλ σας. Μάλιστα, αν επιλέξετε και κάποιο ιδιαίτερο χρώμα όπως το κόκκινο ή το μπορντό, θα μπορέσετε να δώσετε μια πιο νεανική και μοντέρνα διάθεση στο look σας.

Ώρα για casual chic

Υπάρχουν και οι στιγμές που χρειαζόμαστε ένα ρολόι που θα μας συντροφεύει στις καθημερινές και πιο casual εμφανίσεις μας. Ένα ρολόι με μεταλλικό λουρί από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή όσον αφορά τις καθημερινές σας εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα το γραφείο, ή τα ψώνια. Μη διστάσετε να τολμήσετε και με τα χρώματα, επιλέγοντας ένα ρολόι με διαφορετικό χρώμα στο καντράν ή το λουρί, για εμφανίσεις που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Fashion statement επιλογή

Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ένα fashion statement κομμάτι στο σύνολο σας, το ρολόι σας αποτελεί την ιδανική επιλογή. Κοσμήστε τον καρπό σας με ιδιαίτερες γραμμές και τολμηρά χρώματα. Δημιουργήστε ένα ουδέτερο outfit ώστε το ρολόι σας να είναι αυτό που θα τραβά την προσοχή. Τα fashion ρολόγια μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε statement εμφανίσεις.

Αν διαβάζοντας το παραπάνω σας ξύπνησε κάτι μέσα σας για να αγοράσετε ένα ρολόι τότε σας έχουμε την λύση. Αυτή η λύση ονομάζετε Orologio.gr και είναι η τοπ επιλογή σε ρολόγια κάθε τύπου. Έχουν μεγάλη γκάμα σε γυναικεία ρολόγια, κατάλληλα για κάθε outfit και για κάθε περίσταση. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει παρέα με το ρολόι σας.




00 inkefalonia general ad 300X250