Kanye West: Θα πληρώνει 200 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για διατροφή στην Kim Kardashian

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 09:47

Kanye West: Θα πληρώνει 200 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για διατροφή στην Kim Kardashian

Οριστικοποιούν το διαζύγιό τους Kim Kardashian και Kanye West, με τον ράπερ να καλείται να πληρώσει 200 χιλιάδες δολάρια το μήνα σε διατροφή. Το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού την επιμέλεια των παιδιών.

Επίσημο είναι πλέον το διαζύγιο μεταξύ της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του Κάνιε Γουέστ (Kanye West), με τους δύο πρώην να έρχονται σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου που επικαλείται το PEOPLE, το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους: North, 9 ετών, Saint, 6 ετών, Chicago, 4 ετών και Psalm, 3 ετών.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο ράπερ θα πρέπει να καταβάλλει στην Kardashian 200.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τα παιδιά. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών.

Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει τις διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα δύο μέρη δεν συμμετάσχει, το άλλο μέρος επιτρέπεται να λάβει την απόφαση σε μια διαφορά εξ ορισμού.

Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης της περιουσίας τους, θα μοιραστούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο.




00 inkefalonia general ad 300X250