Britney Spears: Ανησυχία για τις ολόγυμνες φωτογραφίες της 40χρονης - «Φωνάζει για βοήθεια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 21:36

Britney Spears: Ανησυχία για τις ολόγυμνες φωτογραφίες της 40χρονης - «Φωνάζει για βοήθεια»

 Μετά την απελευθέρωση από τα -σχεδόν- 14 χρόνια που ήταν υπό την κηδεμονία ή αλλιώς τα δεσμά του πατέρα της, και λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και ερωτηματικά στους θαυμαστές της. 

Η τραγουδίστρια του "Toxic", η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τον 28χρονο αρραβωνιαστικό της Σαμ Άσγκαρι (Sam Asghari), πόζαρε γυμνή σε μια σειρά φωτογραφιών που κοινοποιήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της τα ξημερώματα της Τρίτης (10/5).

Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό emoji αγάπης που τοποθετήθηκε στρατηγικά πάνω από τις εικόνες σε μία από τις λεζάντες αναρωτιέται: «Γιατί στο καλό δείχνω 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές;;;». Σε άλλο post με το ίδιο content η 40χρονη ποπ σταρ λέει στους θαυμαστές της: «Μην υποτιμάτε τη δύναμη του να το κάνω μόνη μου και να τραβώ φωτογραφίες με ένα selfie stick». 

Οι θαυμαστές της, από την άλλη, δεν φάνηκαν να χαίρονται αφού εξέφρασαν την ανησυχία τους, ζητώντας να μάθουν γιατί ανάρτησε τις ίδιες γυμνές εικόνες και μάλιστα αρκετές φορές. «Το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος follower τόνισε: «Είμαι σίγουρος πως η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο».

Η Σπίαρς βρίσκονταν στο Μεξικό, πριν την εγκυμοσύνη της, για διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της όταν τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες. Κάποιος θαυμαστής σχολίασε ότι ο ηθοποιός και personal trainer έπρεπε να έχει παρέμβει και να την εμποδίσει από το να αναρτήσει αυτές τις εικόνες: «Αν ο άντρας σου σε σεβόταν, δεν θα σε άφηνε ποτέ να αναρτήσεις αυτά τα πράγματα! Άσε λίγο μυστήριο…».

Ακολουθούν οι επίμαχες αναρτήσεις 

Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να την απασχολεί καθόλου η γνώμη των θαυμαστών της και πως αυτή την περίοδο τονίζει συνεχώς το πόσο ευτυχισμένη είναι που θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Άσγκαρι. Θυμίζουμε, πως η καλλιτέχνιδα των “Toxic” και "Gimme More" έχει ακόμα δύο παιδιά, τον 16χρονο Σον Πρέστον(Sean Preston) και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James), τα οποία έχει αποκτήσει με τον προηγούμενο σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλάιν (Kevin Federline).

Πηγή: ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250