Κρυφός γάμος στην Ύδρα για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 14:44

Κρυφός γάμος στην Ύδρα για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Παντρεύονται σήμερα Δευτέρα υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Love it.

Στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα αποφάσισαν να παντρευτούν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του ΣΚΑΪ Love it. Ο γάμος του τραγουδοποιού και της ηθοποιού προγραμματίστηκε, όπως φαίνεται, υπό άκρα μυστικότητα.

Πληροφορίες θέλουν πολλούς φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται ήδη στο πανέμορφο νησί.

Κρυφός γάμος στην Ύδρα για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Μπορεί η επαγγελματική ζωή και των δύο να είναι μπροστά από τα φώτα αλλά επιλέγουν τις προσωπικές τους στιγμές να τις κρατούν για τους ίδιους. Το ίδιο έκαναν και για την ημέρα του γάμου τους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it.

Μαραβέγιας Σωτηροπούλου

"Τέσσερα χρόνια συζούν οι δυο τους, και είναι πολυ ερωτευμένοι. Σήμερα έχουν φύγει αποστολές για να καλύψουν το γεγονός" είπαν στην εκπομπή.

Σήμερα γάμος γίνεται λοιπόν στην Ύδρα για τον Μαραβέγια και τη Σωτηροπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

Η Ύδρα ήταν ένας από τους προορισμούς που επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι με την Τόνια Σωτηροπούλου να μοιράζεται τα αγαπημένα της μονοπάτια στο νησί.

Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει η ευχάριστη είδηση, πάντως η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσιεύσε μια φωτογραφία της από τη Μονεμβασιά χθες, Κυριακή.

Eνώ ο Μαραβέγιας δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο μέσα από το στούντιο όπου κάνει ηχογράφηση.

Μαραβέγιας

Τι ισχύει και τι όχι; Θα το μάθουμε σύντομα...

"Η Τόνια άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο"

Σε συνεντεύξεις τους ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν εκφραστεί ουκ ολίγες φορές με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του.

"Η Τόνια άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα", δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει δίπλα του την ηθοποιό, τονίζοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένος -πράγμα που όπως παραδέχεται, της το λέει πολύ συχνά.

"Η Τόνια μου έφερε την αγάπη. Για τα ζώα, για την φύση, την αγάπη να μάχομαι υπέρ του δικαίου. Είναι πολύ ωραία πράγματα αυτά", συμπλήρωσε.

thetoc.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250