Οι Disney fans μπορούν να διανυκτερεύσουν στο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:10

Οι Disney fans μπορούν να διανυκτερεύσουν στο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh (εικόνες)

Σαν παιδιά αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε με τους ήρωες της Disney. Διαβάσαμε τα κόμικ, είδαμε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση και παίξαμε με κάθε λογής παιχνίδι.

Πάντα ονειρευόμασταν να μπορέσουμε να τους δούμε από κοντά ή να ζήσουμε λίγο από την μαγεία τους.

Τι θα έλεγες λοιπόν να περνούσες μερικές νύχτες στο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh;

Κι όμως τώρα μπορείς! Ένας illustrator, o Kim Raymond, που ζωγραφίζει το iconic αρκουδάκι εδώ και 30 χρόνια, έδωσε σάρκα και οστά στη φαντασία του, δημιουργώντας ένα ξύλινοδεντρόσπιτο όπως αυτό του Hundred Acre Wood.

Αφού ολοκλήρωσε το απίθανο δημιούργημα που επιμελήθηκε, το έβαλε στο Airbnb δίνοντας τη δυνατότητα στους Disney fans να το κλείσουν με 105 δολάρια το βράδυ.

AirbnbAirbnb

Το πανέμορφο δεντρόσπιτο, που έχει ξεπηδήσει κυριολεκτικά από τις σελίδες του A.A. Milne, βρίσκεται χτισμένο στο Ashdown Forest της Αγγλίας. Όπως είναι φυσικό, έχει αναφορές στις ιστορίες του απίθανο αρκούδου που λατρεύει το μέλι.

AirbnbAirbnb

Βρίσκεται ανάμεσα σε κλαδιά δέντρων, έχει μια παιχνιδιάρικη ταπετσαρία και ντουλάπια με βάζα για μέλι ενώ στην πόρτα υπάρχει η επιγραφή «Mr. Sanders».

AirbnbAirbnb

Το… Bearbnb μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

«Ο Winnie the Pooh είναι ένα στολίδι της παιδικής ηλικίας που λατρεύουν οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η head of hosting του Airbnb.

AirbnbAirbnb

Φέτος είναι η 95η επέτειος των original βιβλίων. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε το κλασσικό έργο του A.A. Milne από μία διανομή στο Hundred Acre Wood;».

AirbnbAirbnb

bovary.gr




00 inkefalonia general ad 300X250