Καμιναράτα: Άνοιξε το μονοπάτι από Κηπούρια προς την θάλασσα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 18:00

Καμιναράτα: Άνοιξε το μονοπάτι από Κηπούρια προς την θάλασσα (εικόνες)

 Ανοίξαμε το μονοπάτι από Κηπούρια προς Θάλασσα.

Μια πολύ σημαντική παρέμβαση κάναμε χθες στα Κηπούρια.

Ο Ιανός άφησε έντονα το αποτύπωμα του και κατάστρεψε το μονοπάτι σε ένα του σημείο με αποτέλεσμα να μην ήταν δυνατή η πρόσβαση στην παραλία.

Χθες το πρωί μέλη του Συλλόγου μας με την συνδρομή και του προέδρου του χωριού Μπάμπη Ρηγάτου αποκατάστησε τη ζημιά και έτσι είναι δυνατή πλέον η πρόσβαση σε αυτή τη μικρή άγρια και πανέμορφη παραλία πάντα βέβαια με την δέουσα προσοχή . Συμμετείχαν στην όλη ... επιχείριση οι πρόεδρου του Συλλόγου μας Γαλιατσατος Ηλίας και του χωριού Μπάμπης Ρηγάτος. Το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας Θανάσης Ρηγάτος με το γιο του Γιώργο και το μέλος του συλλόγου μας Γαλιατσάτος Κοσμάς. Πολύ σημαντική προσφορά είχε και ο Θοδωρής ο άνθρωπος που εργάστηκε για την διάνοιξη του μονοπατιού στην Πλατιά Άμμο το 1995 ο οποίος ήρθε για το σκοπό αυτό από τη Σκάλα με τα δύο του παιδιά.

Μετά το πέρας των εργασιών απολαύσαμε όλοι ένα υπέροχο μπάνιο στα ωραιότερα νερά της Κεφαλονιάς μαζί με άλλους τουρίστες που μπόρεσαν λόγο των έργων να κατέβουν.

Η μέρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο σε έναν υπέροχο και μοναδικό περιβάλλον με υπέροχα φαγητά στην ταβέρνα Σπαρτιάς" του Γιώργος Σταθάτου του Στάθη και Μαρίας Εγγονός του Γιώργο του Πεντόκου την οποία συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους

Σύλλογος Καμιναράτα 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250