Διαδικασία για την αποζημίωση πληγέντων από την πυρκαγιά στις 2/7

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 09:02

Διαδικασία για την αποζημίωση πληγέντων από την πυρκαγιά στις 2/7

Πληροφορίες για πληγέντες από την πυρκαγιά τις 2 -7-2021

Πληροφορούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο, του οποίου η κάθε μορφής αγροτική εκμετάλλευση, ζωικό κεφάλαιο και πάγιο αγροτικό κεφάλαιο κατεστράφη από την πυρκαγιά στις 2-7-2021, στην περιοχή της δημοτικής ενότητα πρόννων Κεφαλονιάς, να υποβάλει στον ΕΛΓΑ αίτηση – υπεύθυνη δήλωση αποκατάστασης ζημιών .

Όσοι πληγέντες δεν υπάγονται στο φορέα (ΕΛΓΑ) Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων να επικοινωνήσουν με τους αγροτικούς συνεταιρισμούς πριν αιτηθούν αποζημίωσης.

Έχουν ανοίξει οι διαδικασίες των αναγγελιών των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν, και έχει δοθεί χρόνος για να υποβληθούν αυτές οι δηλώσεις μέχρι 19 μηνός Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι o Δήμος Αργοστολίου λειτουργεί υποστηρικτικά για τυχόν απορίες, διευκρινίσεις κλπ. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την γεωπόνο του Δήμου κ. Αλεξία Ζαπάντη, για πληροφορίες και συμβουλές (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671362647, e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

O πρόεδρος της κοινότητας Πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος


Ετικέτες: