Συλλυπητήρια μηνύματα στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος: "Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων Παναγιώτη -Ελευθερία"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 15:36

Συλλυπητήρια μηνύματα στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος: "Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων Παναγιώτη -Ελευθερία"

Εκπαιδευτική κοινότητα 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα θλίψης και πόνου όλων μας για τον άδικο χαμό της Ελευθερίας και του Παναγιώτη. Τα παιδιά μας αξίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που μπορούμε να τους δώσουμε γονείς, καθηγητές και πολιτεία. Οι Άγγελοι είναι πάντα μαζί μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες της Ελευθερίας και του Παναγιώτη καθώς και στην οικογένεια του τρίτου θύματος του τραγικού τροχαίου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Αργοστολίου

 

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

Το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή τριών συμπολιτών μας, δυο εκ των οποίων ήταν νεαρά παιδιά, είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την τοπική μας κοινωνία.

Είμαι συντετριμμένος από αυτό το τραγικό γεγονός. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους των συμπολιτών μας που χάθηκαν.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αργοστολίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του στην οικογένεια της Ελευθερίας Αναστάσιου Κρούσσου, καθώς και στις οικογένειες των άλλων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος.

Συντετριμμένοι όλοι μας για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

Ας ελπίζουμε ότι στην τοπική μας, και όχι μόνο κοινωνία, να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει τέτοιο τραγικό γεγονός.

 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ  εκφράζει  την οδύνη του, για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο δύο μαθητών μας, της Ελευθερίας Κρούσου, μαθήτριας του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου και του Παναγιώτη Πεφάνη, απόφοιτου του ΕΠΑΛ  Αργοστολίου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών μας, σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουμε στον ανείπωτο πόνο τους και  τους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Εκφράζουμε επίσης τα συλλυπητήριά μας  και για τον συμπολίτη μας που έχασε την ζωή του στο ίδιο τραγικό συμβάν.

Αργοστόλι 3/7/2021

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα των Νοσοκομείων Κεφαλονιάς

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Κεφαλληνίας και η Διοίκηση του Γ. Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης κόρης της συναδέλφου μας καθώς και στις άλλες δύο οικογένειες,  την αμέριστη συμπαράστασή τους στη βαθιά οδύνη τους.


Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας

Δημήτριος Μαρτίνης

Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο»

Ζωή Μοσχονά

 

Σχολική Κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στο Σχολείο μας το άκουσμα του τραγικού χθεσινού δυστυχήματος, εξ αιτίας του οποίου δύο μαθητές μας έχασαν απρόσμενα και άδικα τη ζωή τους.

Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε την Ελευθερία και τον Παναγιώτη έχοντας μόνη παρηγοριά τη βεβαιότητα ότι οι ψυχές τους βρίσκονται ήδη στον Παράδεισο.

Στις οικογένειές τους εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια και την ευχή να αντλούν δύναμη και κουράγιο από όλες τις χαρούμενες στιγμές που έζησαν με τα αγαπημένα τους παιδιά.
Θερμά συλλυπούμεθα και την οικογένεια του τρίτου θύματος του τραγικού τροχαίου.

Η Σχολική Κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου

Α.Ο Φωκάτα

Ο Όμιλος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών συνανθρώπων μας (ανάμεσα τους δύο παιδιά 17 και 20 χρονών.)απο το πρωτοφανές τροχαίο για το νησί μας που έκανε να πενθεί την τοπική κοινωνία μας.

Όλοι οι γονείς μπορούμε να καταλάβουμε αυτόν τον πόνο των γονιών που δεν πρόκειται να περάσει ποτέ.

Ως Όμιλος που ασχολείται με πολλά παιδιά και αισθανόμαστε όλα τα παιδιά δικα μας όπως και τον 20χρονο Παναγιώτη ένα σεβαστικό παιδί που πέρασε από τις Ακαδημίες μας κάνουμε έκκληση σε όλους τους νέους που οδηγούν:

Να οδηγούν με σύνεση και προσοχή

Να μην αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και να φορούν το κράνος και την ζώνη.

Γιατί όλοι είστε δικά μας παιδιά!!

Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων Παναγιώτη -Ελευθερία.

Οχι άλλο αίμα στην άσφαλτο και κανείς άλλος γονιός να μην νοιώσει ποτέ την απώλεια παιδιού.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος της 1ης 7ου. Πενθούμε όλοι για τους ανθρώπους μας που χάθηκαν.

Ας είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει.

Για το Δ.Σ. του ΙΣΚ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ                 ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και συντριβή μας για την απώλεια του παιδιού της συναδέλφου μας, απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στη συνάδελφό μας και την οικογένειά της καθώς και σε όλες τις οικογένειες των θανόντων του δυστυχήματος της 1ης/7ου/21 και της συμπαραστεκόμαστε στην ανείπωτη θλίψη και οδύνη της.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250