Αργοστόλι: "Ένα παράδειγμα επαγγελματικής συμπεριφοράς που βγαίνει πάνω από όλα ο Άνθρωπος, η ομορφιά της Ψυχής, η Αγάπη... Τα σέβη μου δημόσια”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 10:52

Αργοστόλι: "Ένα παράδειγμα επαγγελματικής συμπεριφοράς που βγαίνει πάνω από όλα ο Άνθρωπος, η ομορφιά της Ψυχής, η Αγάπη... Τα σέβη μου δημόσια”

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΑΥΤΑ!

34 χρόνια στους δρόμους μέσα σε αυτό το.. .."καβούκι" τελικά θα το πω, αφού είναι πλέον κομμάτι μου!) έχω δει και έχω μάθει πολλά.

Ένα στανταρακι από αυτά είναι ότι "Ή οδηγική συμπεριφορά όλων μας, είναι ό καθρέφτης της ψυχής μας"!!! ?

Αυτό βέβαια, ισχύει σέ όλες μας τις συμπεριφορές και κυρίως στις επαγγελματικές μας χαρακτηρίζει κ μας εκθέτει στην κρίση των άλλων. Για να το συνδέσω λοιπόν με τίς φωτό, σας παρουσιάζω ένα παράδειγμα επαγγελματικής συμπεριφοράς, που χρόνια τώρα έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ, μίας συμπεριφοράς που χωρίς να το θέλεις, χωρίς να το επιδιώκεις, βγαίνει πάνω από όλα, ό ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ή ομορφιά της ΨΥΧΗΣ, ή ΑΓΑΠΗ για αυτό που κάνεις, και που βγαίνει πάνω απο "τίτλους", από "αξιώματα" κλπ..
Φίλε στις φωτό,νιώθω να υποβάλλω τά ΣΕΒΗ μου ΔΗΜΟΣΙΑ!

Σε είπα φίλο, χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ, χωρίς να ξέρω ούτε τό όνομα σου. Δεν ξέρω αν εγώ θα ήμουν φίλος δικός σου, αλλά όταν για αρκετά χρόνια σέ βλέπω (χωρίς να το γνωρίζεις εσύ) να εξαντλείς ΠΑΝΤΟΤΕ όλα τα περιθώρια κατανόησης, ανθρωπιάς, υπόδειξης, όχι με την μορφή παρατήρησης, αλλά σέ φάση: "κύριε, βάλτε σας παρακαλώ κράνος, όχι για τίποτε άλλο, για την ασφάλεια σας" .. και σέ κοίταξε έτσι ό κυριουλης, που πραγματικά ένιωσε άσχημα..
.. που δεν βαριέσαι ποτέ ρε φίλε να σταματήσεις 200 φορές κ να κατεβείς απ'την μηχανή σου για νά δώσεις λύσεις..
.. δεν σ'έχω δει ποτέ να βγάλεις μπλοκακι χωρίς να προσπαθήσεις πρώτα .. να μην το βγάλεις!!
.. δεν ξέρω όπως είπα αν θα ήμουν φίλος για σένα, αλλά όταν σταμάτησες λίγο πιο κάτω την μοτό σου, επειδή πήρε το μάτι σου προσπερνοντας ένα πάρκινγκ αναπήρων να εξελίσσεται αποβίβαση κάποιου κυρίου με καροτσάκι, και πήγες με τά πόδια να τους ρωτήσεις αν χρειάζονται κάποια βοήθεια, εγώ, σε θεωρώ φίλο μου!

Υποκλίνομαι στον επαγγελματισμό σου, και σου εύχομαι καλή δύναμη!
.. . όποιος και να'σαι, όπως και νά σε λένε ?????

Ανάρτηση του Γιάννη Νεόφυτου στο facebook