Μία σύλληψη στην Κεφαλονιά για μικροποσότητα ακατέργαστης κάναβης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 13:13

Μία σύλληψη στην Κεφαλονιά για μικροποσότητα ακατέργαστης κάναβης

 Συνελήφθησαν (4) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχής στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και δύο σουγιάδες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τρείς (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο εντοπίστηκαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (09-06-2021), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο (2) ημεδαποί, στην πρώτη περίπτωση για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης, ναρκωτικών δισκίων και δύο σουγιάδων, ενώ στην δεύτερη περίπτωση για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.

Επίσης, σε μία ακόμη περίπτωση την Δευτέρα (07.06.2021), στη Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για κατοχή  μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Κεφαλονιά εντοπίστηκε την Δευτέρα (07-06-2021), το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπων αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
fraport-mobile