VIDEO ντοκουμέντο στο Αργοστόλι – Ο «δολοφόνος» με το πριόνι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 02:44

VIDEO ντοκουμέντο στο Αργοστόλι – Ο «δολοφόνος» με το πριόνι

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε πριν από μερικές ημέρες την επικαιρότητα ήταν και αυτό της κοπής των φοινικοειδών στην παραλιακή, πίσω από την παλιά αγορά, ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά.

Το INKEFALONIA.GR φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο από την καταστροφή των φοινίκων, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος.

Η ώρα είναι 05.17 το πρωί , ξημερώματα Σαββάτου, της 29ης Μάϊου.

Άνδρας διασχίζει το σημείο και ξεκινά να κόβει τους φοίνικες, κάνοντας χρήση πριονιού το οποίο κρύβει αρχικά εντός των ρούχων του.

Αφού κόψει τους φοίνικες, πετά στη θάλασσα τα κομμένα τμήματα τους και συνεχίζει..

Οι φοίνικες αν και είχαν κοπεί με παρόμοιο τρόπο την πρώτη φορά, μετά από μερικούς μήνες κατάφεραν να αναγεννηθούν, έως τη στιγμή που κόπηκαν εκ νέου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι μετά το πρώτο κόψιμο. υποβλήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων από τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου και Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς η αγορά των φοινίκων κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ, χρήματα τα οποία αντλήθηκαν από τους πόρους του ταμείου.

Το Video – ντοκουμέντο έρχεται να απαντήσει, κατά τρόπο εκκωφαντικό και σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου τα οποία υποστήριζαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι φοίνικες κόπηκαν από την υπηρεσία πρασίνου (!).

Αδιανόητο μόνο και στη σκέψη να εκφράζεται στο δημόσιο διάλογο αυτή η επιχειρηματολογία..

Αν κάποιος συμπολίτης μας διαθέτει βιντεοληπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο θα μπορούσε να συμβάλλει στην ταχύτερη δυνατή αποκάλυψη του δράστη, καλό είναι να επικοινωνήσει με το Δήμο ή τη λιμενική Αρχή.

Δημοσιεύουμε το Video καθώς θεωρούμε ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την περιουσία των δημοτών, είτε επειδή έχει κάποιο συμφέρον να προκαλέσει ζημιά, είτε γιατί ειναι παράφρων, είτε για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο..

{https://youtu.be/W_qUwpMYPJk/}

foinikes paraliaki kopsimo2foinikes paraliaki kopsimo3