Ο Βουλευτής ευχαριστεί τον απερχόμενο διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 16:36

Ο Βουλευτής ευχαριστεί τον απερχόμενο διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Ευχαριστήριο προς την απερχόμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Με την ανάληψη της νέας διοίκησης στα Νοσοκομεία Αργοστολίου και Ληξουρίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα για την λειτουργία των δομών Υγείας στο νομό μας. Εκφράζω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκτελών χρέη Διοικητή Ιατρό κ. Χρήστο Παυλάτο και στον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Θανάση Αυγερινό.

Η περίοδος που προηγήθηκε και ακόμα διανύουμε, είναι η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών για το χώρο της Υγείας στα νησιά μας, όπως σε όλη την Ελλάδα και τον πλανήτη.

Με πρωταγωνιστές το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ο κ. Παυλάτος και η διοίκηση του νοσοκομείου αντιμετώπισαν με ψυχραιμία και υπευθυνότητα πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνέβαλλαν αποφασιστικά ώστε η διαχείριση της πανδημίας στα νησιά μας να μας κατατάσσει  στις περιοχές με τις καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά.

Η διοίκηση εργάστηκε το ίδιο διάστημα για την ένταξη και αξιοποίηση προς όφελος των πολιτών, περίπου 100 νέων εργαζομένων που προστέθηκαν στις δομές υγείας του νομού μας από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα.

Αυτό αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, την οποία η νέα διοίκηση θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας, σύμφωνα με το σχέδιο που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο σύστημα Δημόσιας Υγείας, όταν η πανδημία τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250