Απολογισμός έργου στη Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:12

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου στην διάρκεια του έτους 2012 με τις λιγοστές οικονομικές δυνάμεις που είχε(2000 Ε)από την πάγια προκαταβολή του έτους 2012 και με ελάχιστο προσωπικό(ενός μόνιμου υπαλλήλου και ενός με πεντάμηνη σύμβαση) παρουσίασε το εξής έργο: 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ: 23 2. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: 73 3. ΕΓΓΡΑΦΑ προς Δήμαρχο, αντιδημάρχους, υπηρεσίες κλπ : 135 4.Υλοποιήθηκαν οι εισηγήσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου ως προς την αξιοποίηση των ακίνητων σχετικά με την παραχώρηση Δημοτικών καταστημάτων σε κοινωφελείς φορείς όπως ο Ιατρικός Σύλλογος ,Ναυτοπρόσκοποι ,Σαμαρείτες και Βιοπαραγωγούς Κεφαλληνίας και η παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων για εκδηλώσεις και λοιπές δραστηριότητες. Επίσης συνεχίζονται οι προσπάθειες για καταγραφή και αξιοποίηση των δημοτικών ακίνητων στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΕΡΑΝΟΥ(σε συνεργασία με την νοσηλευτική σχολή ,τους Σαμαρείτες, τους προσκόπους, την σχολή Α.Ε.Ν.Ι.Ν, και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση)

3.Ενέργειες σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για εθελοντική αιμοδοσία.

Επισκέψεις στο Δημοτικό Γηροκομείο και Δημοτικό κοιμητήριο Αργοστολίου.

Εισήγηση για δρομολόγιο λεωφορείου των Κ.Τ.Ε.Λ στην διαδρομή Αργοστόλι-Δράπανο.

Έχουμε εισηγηθεί και για άλλες ενέργειες όπως ο φωτισμός της πόλης, τον καθαρισμό των φρεατίων κλπ τα οποία δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη,δεν παύουμε όμως να ασχολούμαστε με αυτά.

Επίσης η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου στα πλαίσια του εθελοντισμού σε συνεργασία με την Νοσηλευτική Σχολή προσφέρει ανιδιοτελώς εθελοντικές υπηρεσίες.

Δωρεά(από το πόσο των 2000 ε. της πάγιας προκαταβολής έτους 2012)

Α)του ποσού των 150 ευρώ στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για αγορά τροφίμων από την ένωση γεωργικών συνεταιρισμών στα πλαίσια της μέριμνας για την πρόνοια και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών.

Β)ποσό 100 ευρώ στον φιλοζωικό σύλλογο ΄'Ντορις' για αγορά ζωοτροφών στα πλαίσια για την περισυλλογή και την μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα.

ΕΡΓΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2000 Ε.(της πάγιας προκαταβολής έτους 2012).

1. Χρωματισμός τοίχων και δημιουργία γκράφιτι στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου

2. Τοποθέτηση καινούργιων κούνιων στην παιδική χαρά στην περιοχή Κ.Τ.Ε.Λ

3. Επισκευή παιγνιδιών στην παιδική χαρά της οδού Δεβοσέτου

4. Καθαρισμός 5 πλατειών στις λαϊκές κατοικίες Αργοστολίου

5. Βάψιμο σε παγκάκια ,πέργολες ,τοίχους, κούνιες ,κατασκευές στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου

6. Βάψιμο στις κούνιες και την περίφραξη και καθαρισμό στην παιδική χαρά στα Σπήλια

7. Βάψιμο και τοποθέτηση σανίδων σε παγκάκια στην κεντρική πλατειά Αργοστολίου, στη παιδική χαρά της μητροπόλεως ,στην πλατεία της Ρακαντζί και στον οίκο ευγηρίας.

8. Βάψιμο στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Αργοστολίου με εργατικά και υλικά δικά μας, βάψιμο στην νοσηλευτική σχολή με χρώματα της νοσηλευτικής σχολής ,βάψιμο τμημάτων της χειρουργικής κλινικής με χρώματα του νοσοκομείου.

9. Βάψιμο προσόψεως κτηρίου δημοτικών λουτρών (δημαρχείο)καθαρισμός φεγγίτη και τοποθέτηση, πινακίδας και Ελληνικής σημαίας.

10. Βάψιμο εσωτερικού τμήματος του κτηρίου των δημοτικών λουτρών.

11. Βάψιμο σε πόρτες του 2ου δημοτικού σχολείου

Για όλα τα παραπάνω ευχαριστούμε οποιαδήποτε υπηρεσία συνεργαστήκαμε, για την κατανόηση τους και για την από κοινού προσφορά μας στους δημότες,

Και κυρίως τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου που πρόσφεραν τον χρόνο τους και την εργασία τους ούτως ώστε τα έργα αυτά να υλοποιηθούν για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250