Τα Καμιναράτα γιόρτασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την Ένωση των Επτανήσων (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 13:59

Τα Καμιναράτα γιόρτασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την Ένωση των Επτανήσων (εικόνες)

 21η Μαΐου 1864 – 21η Μαΐου 2021.

Τα Καμιναράτα γιόρτασαν με το δικό τους ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο αυτή την μέρα, κηρύσσοντας συγχρόνως και την έναρξη των εορτασμών της καλοκαιρινής περιόδου, πάντοτε εντός των προβλεπόμενων μέτρων λόγω του covid-19.

Το χορευτικό τμήμα του Π.Σ. Αετού τίμησε χορεύοντας με τις παραδοσιακές φορεσιές των Καμιναράδων και όχι μόνο, την ιστορική επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την πατρίδα μας.

Η χορευτική ομάδα καθοδηγούμενη από τον χοροδιδάσκαλό της κ. Παναγόπουλο Σταύρο αποτελούνταν από τους: Αντωνάτου Παγώνα, Αντωνάτο Παναγή, Βασιλάτου Ανθούλα, Βιτωράτο Παναγιώτη, Λυκούδη Αντιγόνη, Μαρούλη Άννα-Μαρία, Μαρούλη Αντώνιο, Μαρούλη Γεωργία. Μαρούλη Δημοσθένη, Σταθάτο Διονύσιο, Σταθάτο Νικόλαο, Σταθάτο Φώτιο, Τρωιάννου Μαρία και Φανού Βρησίδα.

Εκτός από τους χορευτές και τους λιγοστούς παραβρισκόμενους λόγω των μέτρων covid-19, ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γαλανό Γεράσιμο και τον πρόεδρο μας Ρηγάτο Χαράλαμπο.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς το Φωτογραφείο «Έπρεπε», του συγχωριανού μας κ. Βασιλάτο Κώστα, για την δωρεά βιντεοσκοπική και φωτογραφική κάλυψη της μικρής μας εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε ένθερμα τον κ. Μαρούλη Σταύρο του Διονυσίου για την από αέρος κάλυψη της εκδήλωσης με Drone,εντελώς αφιλοκερδώς.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτώνται σταδιακά πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η όλη δημοσίευση της μικρής αυτής εκδήλωσης μας θα κλείσει στο εγγύς μέλλον με ένα εντυπωσιακό βίντεο δείχνοντας τις ομορφιές του χωριού μας και την πλούσια χορευτική μας παράδοση. Αναμένονται...!

 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250