Βλάσσης Γεωργάτος : Ο επιτυχημένος Κεφαλονίτης στο τιμόνι της αλυσίδας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ»  

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 09:09

Βλάσσης Γεωργάτος : Ο επιτυχημένος Κεφαλονίτης στο τιμόνι της αλυσίδας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ»   

Η γνωστή αλυσίδα «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες τη λειτουργία της στην Κεφαλονιά , από τον γνωστό επαγγελματία από το Φισκάρδο Παναγή Δενδρινό, ο οποίος εξασφάλισε το τοπικό franchise.

Το νέο κατάστημα στο Αργοστόλι, αποτελεί το πρώτο της αλυσίδας το οποίο διαθέτει ανανεωμένη, σύγχρονη εμφάνιση, με την εταιρεία να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την πορεία λειτουργίας του, από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Η λειτουργία της «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» στην Κεφαλονιά χρόνια τώρα αποτελούσε τον «διακαή πόθο» των υπευθύνων της μητρικής εταιρείας , καθώς το νησί μας δεν είναι ο οποιοσδήποτε τόπος, αλλά ο τόπος καταγωγής του ιδρυτή της, Γρηγόρη Γεωργάτου.

Σήμερα πλέον η «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» διαθέτει 360 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό , τα οποία διαρκώς επεκτείνονται.

Υπό τη διοίκηση του Βλάσση Γεωργάτου , ο οποίος είναι ο σημερινός Διευθύνων  Σύμβουλος η εταιρεία διανύει μια από τις πιο πετυχημένες πορείες της.

Ο Βλάσσης, ολοκληρώνοντας τις σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , ανέλαβε ενεργό δράση , ασκώντας από το 1992 διοικητικά καθήκοντα.

Το 2015 υπήρξε μια χρονιά ορόσημο, όπου η «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» επεκτάθηκε στην Ευρώπη, ανοίγοντας κατάστημα στο Βερολίνο.

Η έναρξη

Σύμφωνα με το powergame.gr, το 1972, στη Δάφνη, ο Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε ένα μικρό τυροπιτάδικο και του έδωσε το όνομά του. Το «Γρηγόρης» έκανε θραύση έγινε διάσημο στην περιοχή, μετά σε ολόκληρη την Αθήνα και σήμερα, μετά από 50 μείον ένα  χρόνια και πολλά πάνω κάτω, η εταιρία διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία.

Το 1994, η ιδέα του Βλάσση Γεωργάτου να επεκταθεί το δίκτυο της Γρηγόρης μέσω  franchise θα είναι καταλυτική.

Ο Βλάσης Γεωργάτος, αποφασίζει – σε πρώτη φάση – να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας στον Άλιμο  σε ένα κτήριο 11.000 τμ. Αμέσως μετά, το 2000, εισάγει την εταιρεία στο Χρηματιστήριο – παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του – ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται στη Ρουμανία και στο νέο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος, με δύο σημεία πώλησης.

Το 2002 ο όμιλος θα μπει και στις «δημόσιες» business  με κυλικεία σε ΟΣΕ και αλλού.

Σε μία σημαντική κίνηση, το 2014 ο Βλάσης Γεωργάτος ξεκινά ένα μεγάλο πρότζεκτ, τη συνεργασία του με την ΕΚΟ και την ΒΡ μέσω του concept «Γρηγόρης Μικρό» και η εταιρία ξαναρχίζει την ανοδική της πορεία.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250